Răzvan Simion, critici dure pentru înlocuitoarea Flaviei la Neatza! Ce s-a spus în direct, la Antena 1

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
21/05/2019, 12:50
Răzvan Simion, critici dure pentru înlocuitoarea Flaviei la Neatza! Ce s-a spus în direct, la Antena 1 GALERIE FOTO
Ramona Olaru are o relație de 5 ani și este căsătorită de 3, cu Bogdan Sursa foto: Facebook.com

Răzvan Simion, unul dintre prezentatorii  matinalului ,,Neatza”, de la Antena 1, a criticat-o aspru pe Ramona Olaru, înlocuitoarea asistentei Flaviei Mihășan.

Blonda, Ramona Olaru, a primit critici dure din partea lui Răzvan

Ramona Nicoleta Olaru i-a luat locul fostei asistente tv, Flavia Mihășan când aceasta a rămas însărcinată. Deși, Ramona Olaru este de 9 luni asistentă la emisiunea ,,Neatza”, Răzvan Simion este în continuare dur cu blonda și o ceartă mai des. În schimb, Ramona spune că, Dani Oțil este mai permisiv.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Răzvan îmi zice tot timpul: „Poartă-te ca o lady! Fii și tu cuminte!”. Că eu sunt nebună, așa am fost și nu pot să mă stăpânesc, sunt: ha, ha, ha, hi, hi, hi. Dar se distrează cu ce fac eu! El e cel mai aspru, ca să zic așa , dar e foarte bine ce face. Am învățat multe lucruri alături de ei în doar două luni”, a mărturisit asistenta tv pentru cancan.ro.

Tânăra a mai cochetat cu televiziunea și este foarte entuziasmată de noul jos. S-a obișnuit atât cu programul matinal, cât și cu colegii.„Nu știu când au trecut două luni. Foarte rapid m-am adaptat, pentru că îmi place extrem de mult și, când îți place un lucru, nu te mai gândești: Aoleu, e 5 dimineața, nu vreau să mă trezesc. Nu, încă mă bucur de lucrul acesta și mă trezesc fericită tot timpul. La 6 dimineața, când intru pe ușa redacției cu: Hei, bună dimineața! Ce faceți?, colegii mă întreabă: „De unde ai energia asta?”. Încă o am, pentru că îmi place”. Ca să fie fresh în fiecare dimineață, tânăra recunoaște că are grijă să-și facă somnul de frumusețe. „La 21.30 – 22.00 e deja ora la care nu mai pot să țin ochii deschiși. Dar mă bucur că am toată noaptea pentru odihnă”, a declarat Ramona. 

Ramona Olaru are o relație de 5 ani și este căsătorită de 3
Asistenta tv, Ramona Olaru s-a obișnuit cu colegii și programul matinal de la Neatza
Sursa foto: instagram.com

Ramona Olaru, trăiește o frumoasă poveste de dragoste

Foarte puțini știu că, fosta asistentă de la emisiunea ,,Prietenii de la 11” este căsătorită de 3 ani, cu Bogdan. Ramona Olaru și-a ținut acsunsă povestea de dragoste de ochii presei până de curând când a ieșit la rampă cu câteva declarații. Asistenta de la ,,Neata” își dorește foarte mult un copil, iar într-o perioadă chiar a încercat să râmână însărcinată.

„De 5 ani suntem împreună. Sunt căsătorită de trei ani aproape..cu el. Suntem la poluri opuse. Eu sunt aşa…„heeeei, hai să ne distrăm”, iar el e aşa „nu vreau, stai departe de mine”. Probabil acesta este lucrul care ne apropie cel mai mult. Şi pentru că el nu vrea să apară, de aceea e oarecum ascunsă”, a spus ea.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×