Dani Oțil, ironic la adresa lui Klaus Iohannis după ce s-a tuns: „Trebuia să veniți lățos ca noi”

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
29/04/2020, 12:21
Dani Oțil, ironic la adresa lui Klaus Iohannis după ce s-a tuns: „Trebuia să veniți lățos ca noi”
Dani Oțil, ironic la adresa lui Klaus Iohannis după ce s-a tuns: „Trebuia să veniți lățos ca noi”. Sursa foto: Instagram.com

Noua tunsoare a președintelui Klaus Iohannis a stârnit un val de ironii, prezentatorul Dani Oțil numărându-se printre persoanele care au comentat faptul că șeful statului s-a tuns în condițiile în care frizeriile sunt închise din cauza pandemiei de coronavirus.

Prezentatorul TV Dani Oțil despre tunsoarea președintelui în plină pandemie

După ce șeful statului Klaus Iohannis a apărut într-o conferință de presă tuns oamenii au început să facă numeroase glume și ironii pe seama acestui subiect având în vedere că starea de urgență a dus la închiderea saloanelor de înfrumusețare și a frizeriilor.

Prezentatorul de la Antena 1 Dani Oțil a avut o reacție ironică la adresa președintelui României chiar în emisiunea pe care o prezintă. Gazda „Neatza cu Răzvan și Dani” pare contrariat de gestul făcut de șeful statului, în condițiile în care alți bărbați nu au mai avut această posibilitate în ultima vreme, dându-se exemplu chiar pe el.

„Lăsați-l să crească, nu-l mai tundeți. Trebuia să veniți lățos ca noi. Mâine, poimâine vă vedem bronzat, că mergeți la mare și noi nu putem să mergem la mare…”, a spus Dani Oțil în emisiunea de la Antena 1, relatează cancan.ro.

Dani Oțil a anulat nunta cu iubita sa din cauza pandemiei

Dani Oțil  a dezvăluit în cadrul unui interviu pe care i l-a luat cântăreței Ecaterine şi iubitului ei Dimitri că nunta pe care o avea programată alături de frumoasa Gabriela Prisăcariu a fost amânată din cauza crizei prin care trece România în momentul de față.

Vedeta s-a logodit cu iubita sa în timpul vacanței care a avut loc la începutul acestui an în însoritul Mexic. Dani Oțil a mărturisit în cadrul emisiunii pe care o prezintă alături de Răzvan Simion cum a decurs cererea, unde a ascuns inelul, dar și cum a reacționat mama sa când a aflat marea veste.

„A plâns mama când i-am zis, dar nu ştiu dacă a plâns de bucurie sau de…

Am pus inelul la cală. Nu am simţit momentul să-l dau când am ajuns. Era marea urâtă şi eu visam să-l dau la o mare albastră. După aceea am mai vrut într-un loc, dar a venit nota mult şi m-a scos din stare.

Am vrut să-l bat pe mexicanul acela. Păi dai inelul în aceeaşi zi când îl baţi pe ospătar? Nu! După aceea m-am dus pe o plajă mai ieftină”, a mărturisit Dani Oţil.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×