Dani Oțil nevoit să amâne nunta cu Gabriela Prisăcariu din cauza coronavirusului: ”Îmi pare rău”

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
13/03/2020, 17:24
Dani Oțil nevoit să amâne nunta cu Gabriela Prisăcariu din cauza coronavirusului: ”Îmi pare rău”
Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu au amânat nunta din cauza COVID-19. Sursa foto: Instagram.com

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu s-au logodit în timpul vacanței din Mexic care a avut loc în luna ianuarie, iar toată lumea se așteaptă să ajungă la altar. Prezentatorul de la Antena 1 a dezvăluit că planurile i-au fost date peste cap din cauza pandemiei de coronavirus fiind nevoit să amâne nunta.

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu au amânat nunta din cauza COVID-19

Prezentatorul de la „Neatza” Dani Oțil  a dezvăluit în cadrul unui interviu pe care i l-a luat cântăreței Ecaterine şi iubitului ei Dimitri că nunta pe care o avea programată alături de frumoasa Gabriela Prisăcariu a fost amânată din cauza crizei prin care trece România în momentul de față.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI
  • „Apropo, Gabi, ce zici de colajul acesta, ţi-ar plăcea să îi asculţi la nunta ta? Ţie cum ţi s-a părut”, a fost întrebarea artistei Ecaterine.
  • „Îmi pare rău, dar, din cauza virusului, nunta s-a amânat”, a fost răspunsul rapid a lui Dani Oţil.
  • „Şi, ce părere are Gabriela despre lucrul acesta?”, a reacţionat imediat cântăreaţa.
  • „Păi, o să întrebăm virusul’, a spus scurt și sec prezentatorul care și-a întrebat invitații când are loc nunta lor. „Dar voi când vă căsătoriţi?”, a mai întrebat Dani Oțil.
  • Bună întrebare! Noi suntem deja amânaţi de un an de zile, dar… s-a tot amânat” , a intervenit Dimitri, iubitul artistei.
  • „Eu cred că sunt şanse pe care ţi le dă natura încontinuu”, a spus amuzat prezentatorul de la Antena 1.

Dani Oțil, logodnă în însoritul Mexic chiar în primele zile ale lui 2020

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mai mult timp, însă au păstrat discreția în privința poveștii lor de iubire. Prezentatorul TV și-a făcut curaj în cele din urmă, iar în primele zile ale anului, în timpul vacanței din Mexic și-a cerut iubita în căsătorie.

Alintată „Miss Funduleț”, frumoasa iubită a prezentatorului de televiziune nu a ratat ocazia și a publicat primele imagini cu inelul de logodnă. Gabriela Prisăcariu a primit de la Dani Oțil cu inel superb cu mai multe diamante, așa cum își dorește orice femeie care se respectă.

Cum a reacționat mama lui Dani Oțil când a aflat de logodnă

„A plâns mama când i-am zis, dar nu știu dacă a plâns de bucurie sau de… Încă mă gândesc de trei ori. 

Ți-am arătat ciorapii în care am ținut inelul? Nu-i spăl un an. Am pus inelul la cală. Nu am simțit momentul să-l dau când am ajuns. Era marea urâtă și eu visam să-l dau la o mare albastră.

După aceea am mai vrut într-un loc, dar a venit nota mult și m-a scos din stare. Am vrut să-l bat pe mexicanul acela. Păi dai inelul în aceeași zi când îl bați pe ospătar? Nu! După aceea m-am dus pe o plajă mai ieftină” a declarat Dani Oțil în emisiunea pe care o prezintă la Antena 1 alături de Răzvan Simion.

 

Închide ×