Dani Oțil nevoit să amâne nunta cu Gabriela Prisăcariu din cauza coronavirusului: ”Îmi pare rău”

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
13/03/2020, 17:24
Dani Oțil nevoit să amâne nunta cu Gabriela Prisăcariu din cauza coronavirusului: ”Îmi pare rău”
Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu au amânat nunta din cauza COVID-19. Sursa foto: Instagram.com

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu s-au logodit în timpul vacanței din Mexic care a avut loc în luna ianuarie, iar toată lumea se așteaptă să ajungă la altar. Prezentatorul de la Antena 1 a dezvăluit că planurile i-au fost date peste cap din cauza pandemiei de coronavirus fiind nevoit să amâne nunta.

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu au amânat nunta din cauza COVID-19

Prezentatorul de la „Neatza” Dani Oțil  a dezvăluit în cadrul unui interviu pe care i l-a luat cântăreței Ecaterine şi iubitului ei Dimitri că nunta pe care o avea programată alături de frumoasa Gabriela Prisăcariu a fost amânată din cauza crizei prin care trece România în momentul de față.

  • „Apropo, Gabi, ce zici de colajul acesta, ţi-ar plăcea să îi asculţi la nunta ta? Ţie cum ţi s-a părut”, a fost întrebarea artistei Ecaterine.
  • „Îmi pare rău, dar, din cauza virusului, nunta s-a amânat”, a fost răspunsul rapid a lui Dani Oţil.
  • „Şi, ce părere are Gabriela despre lucrul acesta?”, a reacţionat imediat cântăreaţa.
  • „Păi, o să întrebăm virusul’, a spus scurt și sec prezentatorul care și-a întrebat invitații când are loc nunta lor. „Dar voi când vă căsătoriţi?”, a mai întrebat Dani Oțil.
  • Bună întrebare! Noi suntem deja amânaţi de un an de zile, dar… s-a tot amânat” , a intervenit Dimitri, iubitul artistei.
  • „Eu cred că sunt şanse pe care ţi le dă natura încontinuu”, a spus amuzat prezentatorul de la Antena 1.

Dani Oțil, logodnă în însoritul Mexic chiar în primele zile ale lui 2020

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mai mult timp, însă au păstrat discreția în privința poveștii lor de iubire. Prezentatorul TV și-a făcut curaj în cele din urmă, iar în primele zile ale anului, în timpul vacanței din Mexic și-a cerut iubita în căsătorie.

Alintată „Miss Funduleț”, frumoasa iubită a prezentatorului de televiziune nu a ratat ocazia și a publicat primele imagini cu inelul de logodnă. Gabriela Prisăcariu a primit de la Dani Oțil cu inel superb cu mai multe diamante, așa cum își dorește orice femeie care se respectă.

Cum a reacționat mama lui Dani Oțil când a aflat de logodnă

„A plâns mama când i-am zis, dar nu știu dacă a plâns de bucurie sau de… Încă mă gândesc de trei ori. 

Ți-am arătat ciorapii în care am ținut inelul? Nu-i spăl un an. Am pus inelul la cală. Nu am simțit momentul să-l dau când am ajuns. Era marea urâtă și eu visam să-l dau la o mare albastră.

După aceea am mai vrut într-un loc, dar a venit nota mult și m-a scos din stare. Am vrut să-l bat pe mexicanul acela. Păi dai inelul în aceeași zi când îl bați pe ospătar? Nu! După aceea m-am dus pe o plajă mai ieftină” a declarat Dani Oțil în emisiunea pe care o prezintă la Antena 1 alături de Răzvan Simion.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×