Dani Oțil, mesaj dur pentru românii care nu stau în locuințe: ”Nu meriți nimic”

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
19/03/2020, 09:20
Dani Oțil, mesaj dur pentru românii care nu stau în locuințe: ”Nu meriți nimic”
Dani Oțil despre oamenii care nu stau în case: ”Nu meriți nimic”. Sursa foto: Facebook.com

Prezentatorul Dani Oțil este una dintre vedetele care a luat atitudine în privința pandemiei de coronavirus. Vedeta a publicat mai multe mesaje în mediul online în care-i îndeamnă pe români să stea acasă și să nu luăm exemplu de la italieni care s-au deșteptat prea târziu.

Ce spune prezentatorul TV despre oamenii care nu stau în case: ”Nu meriți nimic”

Autoritățile au transmis în ultima perioadă că cea mai importantă măsură pentru a preveni răspândirea și îmbolnăvirea cu coronavirus este statul în case, însă foarte mulți români continuă să iasă pe străzi. Dani Oțil a luat atitudine în privința acestui virus și a ținut să posteze în mediul online un mesaj dur.

„475 de decese în Italia doar azi! 4.200 de cazuri noi. Dacă nici asta nu te face să stai acasă, nu meriți nimic în viața asta. Statul acum suntem noi”, a scris Oțil pe contul de Instagram.

View this post on Instagram

#stamLocului

A post shared by dani otil (@daniotil) on

Dani Oțil, postări dese pentru prevenirea îmbolnăvirii cu COVID-19

Recent, gazda emisiunii matinale „Neatza cu Răzvan și Dani” a postat pe pagina de Facebook un clip video prin care le arată copiilor cum să se spele corect pe mâini. Dani Oțil a transmis că cele mai importante lucruri atunci când intrăm în casă este să ne descălțăm, să lăsăm deoparte cheile și banii și să trecem direct la spălatul mâinilor.

„După o simplă postare despre spălatul pe mâini pentru copii am aflat din commentarii că:

  • toți adulții știu să se spele mai bine decât mine
  • jumătate din români își spală și încălțările la intrare înainte de criza virusului
  • 98% din români opresc apa în timpul săpunirii 
  • toți își schimbă hainele fix la întrarea în casă. Suntem salvați”, este o altă postare de-a prezentatorului Antena 1 în legătură cu pandemia de coronavirus.

Prezentatorul este de părere că nu suntem pregătiți să luptăm împotriva acestui virus nemilos. Sportivul a dat exemplu episoadele halucinante din trafic când se scuipă șoferii, dar și când ne împingem la cozi numai pentru a ajunge puțin mai în față.

View this post on Instagram

A post shared by dani otil (@daniotil) on

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×