Dani Mocanu ține cu dinții de afacerile sale. Mutarea care le-a dat șah mat rivalilor care încercau să-i pună în pericol business-ul

Daniel Scripcaru    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
01/11/2019, 13:44
Dani Mocanu ține cu dinții de afacerile sale. Mutarea care le-a dat șah mat rivalilor care încercau să-i pună în pericol business-ul
Dani Mocanu ține cu dinții de afacerile sale

Se pare că Dani Mocanu ține cu dinții de afacerile sale și nu vrea să lase la voia întâmplării absolut nimic! Celebrul manelist are peste 820 de milioane de vizualizări pe canalul său de YouTube, iar anul 2020 s-ar putea să-i aducă saltul peste cifra de un miliard de vizualizări, ceea ce înseamnă venituri serioase.

Dani Mocanu ține cu dinții de afacerile sale

Dani Mocanu este un artist foarte apreciat de tineretul din România. Scoate hit după hit, iar unele dintre piesele lui sunt contestate de diferite asociații și chiar de procurori. Videoclipul melodiei ”Curwa” a fost aspru criticat. ​Asociația Centrul de Dezvoltare Curriculară și Studii de Gen: FILIA a sesizat Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării (CNCD), reclamând că maneaua respectivă, cântată de Dani Mocanu și care a strâns aproape 19 milioane de vizualizări pe YouTube, reprezintă discriminare pe criteriul sex și instigare la violență.

Dani Mocanu a scos apoi o altă melodie, în care pare să-și ceară iertare pentru melodia mai sus menționată, însă a încălcat din nou legea. S-a trezit cu mascații în casă, chiar de ziua lui, deoarece în videoclipul respectiv amenință cumva un procuror. Procuratura s-a autosesizat și i-a aplicat o amendă de 1.000 de lei manelistului.

Manelistul îi va raporta pe cei care îi încarcă videoclipurile pe canalul lor de YouTube

Manelistul a văzut potențialul afacerii sale de pe YouTube așa că nu vrea să împartă câștigul cu nimeni. Astfel, ei care vor urca videoclipurile sale pe YouTube, vor fi aspru pedepșiți. Aceștia vor fi raportați și riscă să le fie blocat canalul de YouTube. Iată mesajul postat de echipa manelistului Dani Mocanu pe contul lui de YouTube.

”Toate drepturile rezervate artistului © Dani Mocanu. În atenția celor care reuploadează videoclipurile cu Dani Mocanu sau folosesc melodiile fară aprobarea artistului , orice marterial va fi blocat sau raportat catre youtube sau facebook , dacă ești fan adevărat dă share melodiilor încărcate de pe acest cont , adaugă-ți melodia la favorite sau creează-ți propiul tău playlist , în caz contrat riscați suspendarea contului , vă mulțumim pentru înțelegere!”, este mesajul manelistului Dani Mocanu.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×