Averea lui Marcel Toader, pagubă pentru fiul omului de afaceri. Datoriile fostului sportiv sunt foarte mari

Dan Suta   
în Stiri mondene
27/10/2019, 11:07
Averea lui Marcel Toader, pagubă pentru fiul omului de afaceri. Datoriile fostului sportiv sunt foarte mari
Averea lui Marcel Toader, durere de cap pentru moștenitorul Maximilian. Sursa foto: wowbiz.ro

Averea lui Marcel Toader ar putea fi o pagubă uriașă pentru Maximilian, băiatul fostului rugbist. Acesta a plecat lăsând în urmă o serie de datorii, iar o parte a acestora ar urma să fie moștenite de Maxi. Așadar, marea moștenire ar putea să îi provoace dureri de cap băiatului fostului soț al Gabrielei Cristea este acum vânată de creditorii care vor să recupereze prejudiciile create de business-urile eșuate ale acestuia.

Averea lui Marcel Toader, durere de cap pentru Maximilian

Una dintre bătălii se va disputa pentru bunurile companiei Bleu Ciel, cel mai mare dintre bunuri fiind un apartament localizat pe strada Berezoianu din București. Doi lichidatori judiciari se ”bat” pentru apartamentul lui Toader asta din cauza insolvenței firmei pe care a patronat-o acesta. De cealaltă parte, din partea creditorilor, participă la această nebunie juridică Direcția de Impozite și Taxe de la Primăria sectorului 5, ANAF sector 5, Asociația de Proprietari și Apa Nova.

Chiar dacă se va vinde apartamentul din Berezoianu, suma nu va putea acoperi în totalitate datoriile pe care afaceristul le avea, scrie wowbiz.ro. Asta înseamnă că tot greul ar putea cădea pe capul lui Maximilian. O parte dintre datorii ar putea fi moștenite, prin urmare, de fiul fostului rugbist.

Toader, conflict în instanță din cauza datoriilor la întreținere

Toader a pierdut în urmă cu ceva timp apartamentul din Berezoianu într-un proces cu Asociația de Proprietari din cauza datoriilor urașe acumulate la întreținere, așa că locuința nu a putut fi scoasă la licitație. Ba mai mult, în scenă au apărut alți creditori cărora Marcel le datora bani. Marcel Toader ar fi avut un plan de ieșire din această problemă, însă nu a mai apucat să pună la bătaie nimic pentru că între timp se stinsese din viață. Marcel a murit vara trecută la vila unui prieten din județul Ilfov, în urma unui infarct.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×