Muzică la parastasul de 40 de zile al lui Marcel Toader: “Îi plăcea să se distreze”

Daniel Scripcaru   
în Stiri de ultima ora
04/09/2019, 15:23
Muzică la parastasul de 40 de zile al lui Marcel Toader: “Îi plăcea să se distreze” GALERIE FOTO
Ce se va întâmpla la parastasul de 40 de zile al lui Marcel Toader

Aproape că au trecut 40 de zile de la moartea lui Marcel Toader, iar prietenii săi vor să-i organizeze sâmbătă o pomană…de pomină! Fostul rugbist va avea parte de două parastasuri. Un parastas creștinesc obișnuit, unde se va merge la biserică cu colivă, iar apoi la cimitirul unde își doarme somnul de veci Marcel Pavel, dar și unul atipic.

Ce se va întâmpla la parastasul de 40 de zile al lui Marcel Toader

Moartea lui Marcel Toader a șocat pe toată lumea. Avea doar 56 de ani și a murit subit în urma unui stop cardio-respirator. Fostul sportiv de performanță se afla în vizită la un prieten și a murit chiar în timpul mesei. Martorii au spus că Marcel Toader a scăpat telefonul din mână, apoi a căzut cu caul pe masă. Medicii chemați la fața locului au constatat doar decesul.

Acum, Diana Bișinicu, fina lui Marcel Toader îi va organiza un parastas de pomină, în memoria lui, cu muzică și lăutari, așa cum îi plăcea omului de afaceri să petreacă. „Marcel Toader nu s-a plâns niciodată de nimic. Era un bărbat puternic și plin de viață.

Ce se va întâmpla la parastasul de 40 de zile al lui Marcel Toader
Ce se va întâmpla la parastasul de 40 de zile al lui Marcel Toader

Petrecere cu lăutari la parastasul lui Marcel Toader

De aceea, noi, cei care l-am cunoscut, am luat decizia ca pomana de 40 de zile să fie una altfel, una așa cum i-ar fi plăcut lui să fie. Vom face o pomană care să fie pe placul lui Marcel Toader. Vom aduce muzică, lăutari, va fi o petrecere așa cum i-ar fi plăcut nașului meu să fie.

Lui îi plăcea viața, îi plăcea să se distreze, să facă un grătar, să danseze. Așa va fi, va fi una care să fie fix după sufletul lui. Normal, vom fi doar cei din familie, amicii lui apropiați, cei care l-au cunoscut cu adevărat”, a declarat fina lui, Diana Bișinicu.

La parastasul atipic se pare că va lua parte și fratele lui Marcel Toader, George, care nu l-a putut conduce pe ultimul drum pe fratele său, deoarece se afla la mii de kilometri distanță, fiind marinar. potrivit click.ro. Marcel Toader va avea însă și o pomană normală, tradițională, care va avea loc peste două săptămâni. Cea care îi va face toate cele creștinești va fi mama fostului sportiv.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×