Ce s-a întâmplat la parastasul lui Răzvan Ciobanu. Avocata Laura Vicol a rupt tăcerea: „Este inacceptabil”

Dan Suta   
în Stiri mondene
01/06/2019, 13:55
Ce s-a întâmplat la parastasul lui Răzvan Ciobanu. Avocata Laura Vicol a rupt tăcerea: „Este inacceptabil”
La parastasul lui Răzvan Ciobanu a participat și avocata Laura Vicol. Sursa foto: CANCAN

Parastasul lui Răzvan Ciobanu s-a încheiat, iar avocata Laura Vicol, cea care i-a fost prietenă a vorbit despre evenimentul trist la care a participat. Femeia a spus că spiritul lui Ciobanu încă este prezent printre cei care l-au iubit și că după pomenirea de 40 de zile toți cei dragi vor merge la restaurantul preferat al creatorului de modă și vor servi mâncarea preferată a acestuia.

Laura Vicol: Răzvan este încă aici cu noi

Acum 40 de ani, pe 29 aprilie, Răzvan Ciobanu murea într-un accident rutier produs în comuna Săcele, chiar în a doua zi de Paște. Astăzi, prietenii, colegii de breaslă și rudele au mers la mormântul designerului pentru a depune flori și lumânări și s-au rugat pentru odihna sa veșnică în lumea de dincolo.

Laura Vicol a povestit că se bucură foarte mult că au venit oameni în număr aproape la fel de mare ca la înmormântare, că prietenii nu l-au uitat și au depus la mormântul său cele mai frumoase flori și au stat câteva minute să se roage pentru sufletul lui greu încercat pe această lume. „Mă bucur că au fost oameni dragi lui aici, au venit din toată inima cu flori, nu să îi aducă un ultim omagiu pentru că eu cred că Răzvan este încă aici cu noi.

Laura Vicol și Răzvan Ciobanu erau foarte buni prieteni. Sursa foto: wowbiz.ro

”Nu putem să judecăm faptele lui”

Este dureros tot. Este de neacceptat că cineva poate să plece atât de tânără dintre noi. dumnezeu ştie ce face şi noi nu putem să judecăm faptele lui. Vom mânca mâncarea lui preferată la unul dintre restaurantele lui preferate. Răzvan este acum tot timpul cu noi”, a spus Laura Vicol la Antena Stars, imediat după încheierea slujbei de parastas.

Răzvan Ciobanu avea probleme financiare în ultima perioadă și se confrunta cu una dintre cele mai cumplite patimi: patima drogurilor. Legiștii au descoperit în sângele creatorului de haine scumpe urme ale unor substanțe interzise, semn că era drogat când se afla la volan în noaptea accidentului fatal.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×