Dani Mocanu, amendat de polițiști! Manelistul a ieșit din casă fără declarația pe proprie răspundere

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
13/04/2020, 16:36
Dani Mocanu, amendat de polițiști! Manelistul a ieșit din casă fără declarația pe proprie răspundere
Dani Mocanu, amendat pentru că a ieșit din casă fără declarația pe proprie răspundere. Sursa foto: Facebook

Având în vedere numărul tot mai mare al cazurilor de îmbolnăvire cu noul tip de coronavirus pe teritoriul țării noastre, autoritățile au instituit o serie de măsuri drastice care trebuie respectate cu sfințenie pe toată durata stării de urgență. Prin urmare, cetățenii români se pot deplasa în afara locuinței numai în situații de strictă urgență și având asupra lor declarația pe proprie răspundere, însoțită, bineînțeles, de actul de identitate.

Prins fără declarația pe proprie răspundere, Dani Mocanu s-a ales cu o amendă usturătoare. Reacția manelistului

Chiar și cea mai mică abatere este aspru pedepsită, lucru pe care l-a simțit pe propria piele și Dani Mocanu, după ce, în graba de a părăsi domiciliul, a „uitat” actele necesare. I-au reamintit imediat, oamenii legii, printr-o amendă de 2.000 de lei. Manelistul a scăpat, însă, destul de ieftin, având în vedere că suma maximă pe care ar fi putut fi obligat să o scoată din buzunar este de 10 ori mai mare.

Mândru nevoie mare de isprava sa, Dani Mocanu s-a pozat în bolidul de lux pe care îl conduce și a publicat imaginea pe rețelele de socializare, pentru ca fanii să îi poată admira „felicitarea”, așa cum a numit amenda primită din partea polițiștilor. Ba chiar așteaptă scuze din partea agenților care au „îndrăznit” să-l sancționeze pentru încălcarea legii.

Legat de noul HIT … am zis că mă duc la ea, dar uite că tot am luat amendă 😝. Sper ca acest polițist care a îndrăznit să-mi dea amenda … să-și ceară scuze cu ajutorul LUI DUMNEZEU 😉 ❤️”, a scris manelistul în dreptul fotografiei.

În plină epidemie de coronavirus, Dani Mocanu își caută iubită

Obligat să rămână cât mai mult timp acasă, din cauza măsurilor impuse de autorități pentru a stopa răspândirea noului tip de coronavirus, Dani Mocanu nu mai suportă statutul de burlac. Controversatul cântăreț de manele care face senzație în mediul online se află în căutarea unei partenere de izolare, așa că a apelat la cei de la Acces Direct, în speranța că va reuși să găsească în sfârșit persoana potrivită.

Nu va fi deloc ușor, pentru că experiențele din trecut l-au dezamăgit atât de tare, încât a decis că trebuie să fie mult mai selectiv. Așa că viitoarea sa iubită trebuie să îndeplinească o condiție esențială: „să fie ascultătoare”.

Sunt burlac din nou. Sunt ok aşa. Vreau să fac un anunţ public. Vreau să mă însor şi nu găsesc. Faceţi o selecţie.

Vreau ca viitoarea iubită să fie ascultătoare. Poate să fie şi urâtă, că o duc eu prin saloane”, a dezvăluit Dani Mocanu în cadrul emisiunii prezentate de Mirela Vaida. Rămâne de văzut cine va reuși să cucerească inima controversatului manelist.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×