Dani Mocanu combate virusul cu versuri: „Nu am să vă iert vreodată”

Dan Suta   
în Stiri mondene
30/03/2020, 15:26
Dani Mocanu combate virusul cu versuri: „Nu am să vă iert vreodată”
Dani Mocanu nu se teme de virusul din China. Sursa foto: captură Youtube

Manelistul Dani Mocanu nu se teme de virusul din China care a pus la pământ lumea. Gălățeanul a compus câteva versuri și a pomenit, printre altele, de dușmanii care nu încap de el.

Dani Mocanu nu se teme de coronavirus

„M-ați băgat în izolare / Nu am să vă iert vreodată / Ies și mă răzbun / Chiar de mai intru o dată / Nicio izolare nu o să mă potolească / Că virus corona e doar o alarmă falsă”, sună versurile compuse de Dani Mocanu.

Înainte ca toată România să intre în carantină, Mocanu a făcut un apel la aurorități, prevăzând ce urma să se întâmple.

Contestat de opinia publică pentru aparițiile sale profund misogine

„Bună seara. Mă scuzați dacă vă deranjez. Am și eu nevoie de o informație, vă rog din suflet. Suntem o trupă de artiști și sâmbătă avem un spectacol la Atena”, scria manelistul acum ceva vreme.

„Întrebarea mea este următoarea: La întoarcere, adică duminică, practic o zi stăm la Atena, am avea vreo problemă? Știu că cei care vin din Italia sau Germania sunt băgați în carantină. Cu cei din Grecia se procedează la fel?”, mai spunea cântărețul, conform spynews.ro.

Ca mai toți cântăreții, și Dani Mocanu a avut de suferit din cauza coronavirusului, căci și-a anulat spectacolele, mai ales că era chemat des prin cluburi, acestea fiind închise de mai bine de o săptămână.

Dani Mocanu este unul dintre cei mai controversați maneliști de la noi. Acesta s-a ales recent cu un dosar penal pentru că promovează discriminarea femeilor.

Într-unul dintre videoclipuri, Mocanu a șocat pe toată lumea după ce a apărut ținând în lesă o tânără, lucru care a contrariat opinia publică.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×