Dana Rogoz, îngrijorată în privința nașterii: ”Cum aș putea eu rezista stând în altă cameră?”

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
16/04/2020, 14:29
Dana Rogoz, îngrijorată în privința nașterii: ”Cum aș putea eu rezista stând în altă cameră?”
Dana Rogoz, îngrijorată în privința nașterii: ”Cum aș putea eu rezista stând în altă cameră?” Sursa foto: Instagram.com

Actrița Dana Rogoz este însărcinată în ultimul trimestrul cu cel de-al doilea copil și urmează să nască perioada aceasta când autoritățile așteaptă vârful pandemiei de coronavirus. Vedeta este îngrijorată de acest aspect și îi este teamă să nu se infecteze cu acest virus.

Abramburica se teme pentru viitoarea naștere. Dana Rogoz, programată pentru cezariană în curând

Cunoscuta actriță din serialul de televiziune „La Bloc” se teme tot mai mult pentru nașterea care urmează să aibă loc luna aceasta. Dana Rogoz urmează să aducă pe lume o fetiță, dar este îngrijorată că s-ar putea infecta cu noul tip de coronavirus, având în vedere data la care este programată cezariana sa.

Vedeta va deveni mamă pentru a doua oară, dar este îngrijorată că va fi nevoită să stea departe de bebeluș în cazul în care va contacta virusul din China. Actrița va naște într-un vârf al pandemiei de coronavirus, de aceea are și aceste gânduri în privința nașterii.

„Dacă m-aş infecta până la naşterea ta, cum oare aş putea eu rezista stând în altă camera decât tine? Cum să nu pot eu să te pup şi să te miros şi să te strâng la pieptul meu fără nicio teamă?! Cum?!”, a scris vedeta pe blogul personal danarogoz.com.

Dana Rogoz va fi singură în sala de nașteri. Soțul actriței nu va avea voie

„Când am mers la primul control după o perioadă lungă de izolare am avut în minte aceste întrebări. M-am protejat cum am știut mai bine: am purtat mască, am așteptat în mașină până mi-a sosit rândul, am păstrat distanța între mine și toți ceilalți pe care i-am întâlnit în drumul meu și m-am dezinfectat pe mâini până am făcut răni.

Și am fost pentru prima oară la un control fără tatăl tău alături. A fost un fel de … repetiție, căci la naștere nu va fi lângă mine în sală, așa cum a fost la fratele tău. Uite deja facem diferențe… ce părinți! Dar și tu, sincer acum, ce moment țiai ales pentru a veni pe lume! Ce moment!

Încerc așadar îmi imaginez cum vom fi doar noi două în primele tale 3 zile de viață, în salonul unui spital, chiar imediat după ceea ce se anunță a fi vârful epidemiei de coronavirus în România.

Știi, după cezariană nu voi fi în cea mai bună formă fizică și sper din tot sufletul descurc, pot avea grijă de tine cât mai repede și fără alt ajutor. O îmi lipsească mult tatăl tău în acele momente, știu deja”, a mai scris actrița pe blogul său. 

Pentru a evita să intre în contact cu oamenii Dana Rogoz a petrecut ultima perioadă în casă. Actrița și-a luat toate măsurile necesare pentru a nu se infecta cu noul tip de coronavirus și chiar a lăsat pe umerii soțului, Radu Dragomir, toate cumpărăturile.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×