Dana Rogoz se gândește cu groază că ar putea fi singură la spital, din cauza coronavirusului! Vedeta urmează să devină din nou mamă

Daniel Scripcaru   
în Stiri mondene
11/03/2020, 13:30
Dana Rogoz se gândește cu groază că ar putea fi singură la spital, din cauza coronavirusului! Vedeta urmează să devină din nou mamă
Dana Rogoz se gândește cu groază că ar putea fi singură la spital, din cauza coronavirusului

Dana Rogoz trăiește din nou o perioadă foarte frumoasă din viața ei, dar aceasta este umbrită de epidemia de coronavirus care amenință România. Vedeta a intrat în al treilea trimestru de sarcină și este nerăbdătoare să devină din nou mamă.

Dana Rogoz se gândește cu groază că ar putea fi singură la spital, din cauza coronavirusului

Dana Rogoz se gândește însă cu groază la faptul că va fi singură la maternitatea unde va aduce pe lume cel de-al doilea copil al familiei, deoarece soțul său, Radu, nu va avea acces în spital, probabil, din cauza epidemiei de coronavirus.

Vedeta a scris un mesaj tulburător pe rețelele de socializare în care dă detalii și legate de sarcina sa, care este una fără probleme, cel puțin până în prezent.

”Și-ar întâlni fetița abia la externarea din spital”

„Azi am fost la control și fetița e bine, sănătoasă. În același timp, tot azi, m-a lovit vestea că Radu ar putea să nu fie alături de mine la naștere și că și-ar întâlni fetița abia la externarea din spital. Că nu aș avea vizitatori. Că aș fi singură. Știu că nu poți să prevezi o mulțime de lucruri ce țin de o naștere și că poate că greșesc că deja o compar cu prima experiență avută, dar în același timp, sunt prea multe necunoscute în acest moment ca să zic că pot sta perfect liniștită…. Mai sunt mame care urmează să nască în curând și care au aceleași gânduri?”, a scris Dana Rogoz pe contul său de Instagram.

Cazurile de coronavirus se înmulțesc pe zi ce trece și în România. Până miercuri fuseseră diagnosticați pozitiv 30 de persoane. Toți pacienții au fost internați la spitalul Matei Balș din Capitală. Sunt însă și vești bune. 6 dintre pacienții depistați ca purtători ai temutului virus s-au vindecat deja și au plecat acasă.

Mii de români urmează însă să se întoarcă zilele-acestea din Italia, țară serios afectată de coronavirus, iar numărul de îmbolnăviri ar putea exploda și în România. Cursele aeriene și feroviare c Italia au fost anulate, iar cursurile elevilor au fost suspendate până pe 22 martie, pentru izolarea coronavirusului.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×