Dana Rogoz despre decizia părinților de a-și trimite copiii la bunici în plină pandemie de COVID-19: ”E momentul să facm un efort suplimentar”

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
13/03/2020, 16:51
Dana Rogoz despre decizia părinților de a-și trimite copiii la bunici în plină pandemie de COVID-19: ”E momentul să facm un efort suplimentar”
Dana Rogoz despre decizia părinților de a-și trimite copiii la bunici în plină pandemie de COVID-19. Sursa foto: Instagram.com

Dana Rogoz tratează ca atare pandemia de coronavirus și își protejează fiul mai mult de când instituțiile de învățământ s-au închis. Actrița susține că dusul copiilor la bunici perioada aceasta nu este soluția ideală, ci mai degrabă ar trebui să fim mai responsabili și să facem schimbări în rutina zilnică.

Ambraburica nu este de acord ca copii să stea la bunici în timpul pandemiei de coronvirus

Decizia de a închide grădinițele și școlile i-a găsit pe foarte mulți părinți nepregătiți. Majoritatea și-au trimis copii la bunici în lipsă de alte soluții, însă actrița Dana Rogoz consideră că părinții ar trebui să se gândească mai mult la soluții pentru că bătrânii sunt cei mai vulnerabili din cauza pandemiei cu COVID-19 și trebuie protejați.

„Ce am observat zilele acestea, de când s-au închis școlile și grădinițele, e foarte mulți părinți își duc copiii la bunici. Dar bunicii sunt cei mai predispuși la forme grave ale bolii. Știu e complicat, știu aparent nu vedeți altă soluție, dar bunicii trebuie acum protejați”, a scris actrița pe pagina de Instagram. 

Dana Rogoz le recomandă părinților să-și țină copiii acasă

Abramburica este de părere că micuții trebuie să stea alături de părinți în timpul acestei crize prin care trecem în momentul de față. Însărcinată și mamă a unui băiețel pe nume Vlad, Dana Rogoz susține că este foarte important ca părinții să-și schimbe rutina zilnică și să petreacă cât mai mult timp cu copiii.

„Din păcate, dacă ajung fi contactat coronavirus, veți fi constatat aveați altă soluție pentru copiii voștri. Ideal e ca micuții rămână cu părinții acasă.

E un moment în care toți trebuie facem schimbări în rutina zilnică, renunțam o perioadă la un anumit tip de confort, facem un efort suplimentar, pentru a nu regreta mai târziu”, a mai precizat frumoasa șatenă pe rețeaua de socializare. 

Dana Rogoz i-a rugat pe internauți să-i scrie în comentarii care sunt activitățile pe care le desfășoară cu cei mici atât în casă, cât și în aer liber. Actrița din serialul „La Bloc” a dezvăluit că perioada aceasta evită parcurile, dar nu exclude ieșirile prin cartier cu bicicleta. De asemenea, vedeta evită opririle sau alte interacțiuni inutile.

„Drept urmare, invit ca la comentarii îmi scrieți ce soluții ați găsit voi pentru cei mici, ce tip de activități faceți cu ei în casă, dar și ce fel de activități mai pot fi făcute în aer liber.

De exemplu, nu recomand locurile de joaca pentru copii, dar gândesc poate nu e o idee rea mai târziu dăm o tură cu bicicletele prin cartier – fără opriri și alte interacțiuni inutile”, a mai completat Dana Rogoz pe contul de Instagram.

Ce activități face Dana Rogoz împreună cu fiul ei Vlad

Frumoasa actriță petrece foarte mult timp împreună cu fiul ei, mai ales de când grădinițele s-au închis și Vlad trebuie să stea acasă. Dana Rogoz a mărturisit pe o rețea de socializare că încearcă să-i ocupe timpul băiatului ei cu tot felul de activități interesante printre care se numără decupat sau colorat.

„Stăm acasă și încercam găsim activități cât mai interesante. Pe această cale vreau mulțumesc grădiniței lui Vlad care a început ne trimită online, pe zile, activități și teme de discuții cu copiii, inclusiv materiale de printat, decupat, colorat.

Așa am ajuns vorbesc astăzi cu el despre troc, dobândă, economii și donații în scop caritabil”, a dezvăluit Dana Rogoz în urmă cu câteva zile tot pe rețeaua de socializare.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×