Dana Budeanu, noi precizări după ce a fost dată afată de Pro TV: “M-au rugat să îmi cer scuze, nu am fost de acord”

Dana Budeanu, noi precizări după ce a fost dată afată de Pro TV: “M-au rugat să îmi cer scuze, nu am fost de acord”
Dana Budeanu a spus că nu a avut niciun contract cu Pro Tv. Sursa foto: epochtimes-romania.com

Pro TV a renunțat la serviciile creatoarei de modă Dana Budeanu, care avea o rubrică la emisiunea matinală ”Vorbește Lumea”, după ce aceasta a postat pe Facebook un mesaj acid la adresa asociaţiei ”Dăruieşte Viaţa“, care a construit din donații un spital pentru copiii bolnavi de cancer.

Dana Budeanu a spus că nu a avut niciun contract cu Pro Tv și nu a primit bani pentru rubrica ”Verdict”

Postarea creatoarei de modă Dana Budeanu a fost distribuită de primarul General al Capitalei, Gabriela Firea, iar societatea a reacționat vehement la adresa atât a creatorei de modă, cât și la adresa edilului. Dana Budeanu a venit cu exlicații după ce Pro TV a anunţat că renunţă la colaborare.

Designerul spune că „nu a avut niciodată contract cu Pro TV“ şi că nu a fost remunerată pentru rubrica sa de la „Vorbeşte Lumea“. În plus, Dana Budeanu a precizat şi că reprezentanţii Pro TV i-au cerut în prealabil să-şi ceară scuze public în legătură cu postarea ei despre asociaţa „Dăruieşte Viaţa“, care a scandalizat opinia publică.

Pro TV i-a cerut Danei Budeanu să-și ceară scuze public

„Dana Budeanu nu a avut niciodată un contract cu Pro TV pentru rubrica Verdict. Nu am fost niciodată angajată la Pro TV sau remunerată pentru această rubrică. Această decizie mi-a aparţinut de la început. Rubrica am realizat-o timp de patru ani, gratis, de plăcere. Colaborarea cu Pro TV a fost una perfectă până la sfârşit şi s-a încheiat ieri.

În urma unei discuţii extrem de civilizate şi relaxate cu reprezentanţii Pro TV, în care datorită presiunilor imense la care au fost supuşi, mi s-a înaintat rugămintea de a-mi cere «scuze public», în legătură cu postarea care a schimbat cursul istoriei României, nu am fost de acord şi atât! Nimic mai mult!“, a scris Budeanu pe Facebook.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×