Dana Budeanu, încă o postare incendiară la adresa celor care ridică un spital pentru copiii bolnavi de cancer! A fost dată afară apoi de la Pro Tv

Eduard Nicolae Popa   
în Stiri de ultima ora
31/10/2019, 15:26
Dana Budeanu, încă o postare incendiară la adresa celor care ridică un spital pentru copiii bolnavi de cancer! A fost dată afară apoi de la Pro Tv
Dana Budeanu, postare incendiară pe facebook în ziua în care a fost dată afară de la Pro Tv *foto: facebook

Dana Budeanu a avut o nouă reacție incendiară după ce a primit un val de critici în urma postării ei de pe facebook cu privire la cele două fondatoare ale Asociației Dăruiește Viața. După ce Budeanu a creat vâlvă în presă și în spațiul public prin intermediul postării ei cu privire la spitalul pentru copiii bolnavi de cancer făcut din bani privați, designerița a revenit cu o nouă postare prin care anunță că nu își cere scuze față de cei pe care i-a jignit.

Dana Budeanu, încă o postare incendiară la adresa fondatoarelor spitalului pentru copiii bolnavi de cancer

Dana Budeanu a anunțat printr-o nouă postare pe facebook faptul că nu are de ce să își ceară scuze pentru postarea pe care a publicat-o și care a fost distribuită chiar și de către primarul general al Capitalei, Gabriela Firea. Ştiu foarte bine ce am scris, cum am scris şi mai ales, de ce am scris, chiar dacă nu am scris tot! Nu accept sfaturi de la nimeni în această viaţă, decât de la oameni care mă depăşesc sau sunt egali cu mine din punct de vedere intelectual, spiritual sau din amândouă! Cunosc unul! Nu a avut această părere!”, a spus Budeanu, pe rețelele de socializare.

Mai mult, Dana Budeanu face comparație cu proiectele pe care le are postul de televiziune Pro TV la care apărea în emisiuni: „Din respect inclusiv pentru Pro TV, singura staţie recunoscută ca fiind încă independentă din punct de vedere politic din România şi pentru contribuţia mea pro-bono, pe care o am de 10 ani pentru şi în programele Pro TV, şi n-o s-o fac în viaţa mea! Campaniile susţinute de Pro TV sunt susţinute din spiritul nobil exclusiv al conducerii Pro TV! Reiau: din spiritul nobil şi deschis către a susţine cauze caritabile, exclusiv ale conducerii Pro TV, ceea ce este într-adevăr superb”.

Pro Tv a renunțat însă la colaborarea cu Dana Budeanu

Dana Budeanu susține însă că este împotriva ipocriziei celor de la Asociația Dăruiește Viața: „Nu am nevoie de confirmarea şi acceptul nimănui în ceea ce mă priveşte, din niciun punct de vedere, aşa cum ar trebui şi voi toţi! Dorinţa de a te place lumea este mediocră şi înseamnă zero”.

Pledoaria lui Budeanu nu i-a înduplecat însă pe cei de la Pro Tv, care au renunțat definitiv la serviciile Danei Budeanu: „Începând cu data de 30 octombrie 2019, colaborarea noastră cu Dana Budeanu a încetat. PRO TV inspiră românii să fie mai buni prin divertisment de calitate, informație și ne dorim ca valorile pe care le promovăm, printre care se află onestitatea, responsabilitatea, pozitivitatea să se reflecte și în acțiunile partenerilor noștri”, a notat televiziunea, pe contul oficial de facebook.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×