Dana Budeanu, mesaj acid pentru Ozana Barabancea! Vedeta Antena 1, făcută praf: „Dezastru”

Mirela Apostol    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
02/12/2019, 15:28
Dana Budeanu, mesaj acid pentru Ozana Barabancea! Vedeta Antena 1, făcută praf: „Dezastru” GALERIE FOTO
Dana Budeanu a avut un mesaj acid despre ţinuta purtată de Ozana Barabancea la un eveniment

Dana Budeanu a realizat un nou episod online al emisiunii Verdict. De această dată, a luat-o în vizor pe Ozana Barabancea, nemulţumită de ţinuta purtată de vedeta Antenei 1 la un eveniment. Nici organizarea galei nu a mulţumit-o pe fosta colaboratoare Pro TV.

Ozana Barabancea, criticată de Dana Budeanu

Ozana Barabancea, membră a juriului emisiunii te cunosc de undeva, de la Antena 1, şi-a făcut apariţia la un eveniment monden purtând o salopetă neagră, cu o dungă verticală, roşie, la care a asortat o pereche de pantofi roşii. Apoi a adăugat un sacou lung, tip palton, de culoare galbenă (Vezi imaginile cu ţinuta purtată de Ozana Barabancea în Galeria FOTO de mai sus). Ţinuta a fost catalogată drept „pilaf” de către Dana Budeanu, care vede toaleta aşezată la întâmplare:

„Trecem la Ozana Barabancea. Pff… După cum observaţi din imagine, nu am eu ce să zic, vorbeşte poza! Dezastru! Nu ştiu ce e acolo, cum ar veni, ce?! Le spun participantelor că ciudat nu înseamnă frumos. Gen, nu ştiu cum să mă îmbrac şi m-am îmbrăcat aşa. Nu! Deci, nu, e pilafen”, a spus Dana Budeanu în emisiunea realizată pe canalul său de YouTube.

Dana Budeanu: „Geanina, te-ai pregătit prea rău”

La polul opus stă Geanina Ilieş, prezentatoarea emisiunii Gospodar fără pereche, de la Pro TV, care în opinia designerului s-a îmbrăcat prea elegant pentru acest eveniment. În opinia Danei Budeanu, Geanina este „overdressed” la un eveniment care nu a fost pregătit aşa cum trebuie. Ce a deranjat-o pe realizatoarea emisiunii online Verdict a fost panoul unde invitaţii de la eveniment şi-au făcut fotografiile clasice şi mocheta de pe jos: „Geanina Ilieş, fetiţă, tu te-ai pregătit prea rău. Ai crezut că e gală, nu a fost, a fost o mochetă şi un panou şi atât. Eşti ok, frumoasă ai fost la Gala Unica, mi-a plăcut mult”. 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×