Dan Negru, revoltat de preţul motorinei din România: “Un plin costă cât avionul până în Dubai”

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
14/09/2019, 11:04
Dan Negru, revoltat de preţul motorinei din România: “Un plin costă cât avionul până în Dubai”
Dan Negru, scos din minți de prețul motorinei. Sursa foto: a1.ro

Prețul ridicat al motorinei a fost mereu una dintre principalele nemulțumiri ale șoferilor din întreaga țară. Deși au promis în nenumărate rânduri că vor rezolva această problemă, guvernanții nu au reușit altceva decât să-i enerveze și mai tare pe cetățeni.

Dan Negru, scos din minți de prețul motorinei

Printre cei revoltați de întreaga situație se numără și Dan Negru. Într-un mesaj postat pe rețelele de socializare, îndrăgitul prezentator TV s-a arătat revoltat de prețul motorinei, precizând că un plin normal a ajuns să coste mai mult decât o călătorie cu avionul până la Dubai.

Am făcut un plin normal de motorină (50 l) si m-a costat 335 de Ron. Si am găsit un zbor cu avionul până-n Dubai care costă 329 RON. Un plin de motorină in România costă cât un zbor in Dubai. De asta zic, #tuvăngură”, a  scris Dan Negru pe contul personal de Facebook.

Dan Negru, revoltat de prețul ridicat al unui plin de motorină. Sursa foto: click.ro
Dan Negru, revoltat de prețul ridicat al unui plin de motorină. Sursa foto: click.ro

Dan Negru, ironii acide pentru candidații la prezidențiale: „Ia să candidez și eu”

Dan Negru și-a susprins fanii, anunțându-și candidatura la alegerile prezidențiale din noiembrie. În realitate, însă, prezentatorul TV a ironizat numărul mare al celor care s-au hotărât să intre în cursa pentru Palatul Cotroceni, chiar dacă, în opinia sa,  mulți sunt doar „niște bufoni de umplutură”.

Ia să candidez și eu! ? Ca să fie comicărie maximă??  Sunt 23 de candidați la președinție!  Mai mulți decât revelioanele mele ? In afară de ăia doi-trei care contează , ceilalți sunt niște bufoni de umplutură care fac deliciul prin declarații tâmpite.  Așa a fost mereu in ultimii 30 de ani : Vindecătorul Mudava, Raj Tunaru, printul Lambrino, Lia Roberts… O țară de șefi, președinți și lideri… Bă, da la vâsle mai dă cineva?”, a mai scris Dan Negru pe respectiva rețea de socializare.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×