Dan Negru, dezvăluiri după 9 ani de la moartea Mădălinei Manole: “Cum am fost noi complici”

Dan Suta    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
15/07/2019, 13:07
Dan Negru, dezvăluiri după 9 ani de la moartea Mădălinei Manole: “Cum am fost noi complici”
Dan Negru a vorbit despre moartea Mădălinei Manole. Sursa foto: viva.ro

Dan Negru a vorbit despre moartea Mădălinei Manole, la 9 ani de la sinucidere, iar vorbele sale sunt extrem de emoționante. Prezentatorul de la Antena 1 susține că toți colegii de breaslă și toată lumea care a cunoscut-o îndeaproape pe cântăreață au fost complici la gestul extrem pe care aceasta l-a făcut pe 14 iulie 2010.

Dan Negru, mesaj dureros la 9 ani de la moartea Mădălinei Manole

Dan Negru a postat un facsimil din presa anului 2002 prin care își motivează opinia, și anume că presa a contribuit din plin la izolarea Mădălinei Manole și la gândurile negre pe care le avea. Negru a postat o imagine dintr-o publicație din 2002 în care Mădălina era prezentată la vârsta de 35 de ani trecută bine de prima tinerețe.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Acesta are remușcări acum și a spus că până și el nu a invitat-o pe Mădălina în emisiunile sale și a preferat persoane mai tinere, cântăreți mai mici de 35 de ani. Acesta a făcut o comparație cu Smiley, a cărui popularitate astăzi, la 36 de ani, este uriașă și presa nu scrie acum că artistul care e și prezentator la PRO TV ar fi trecut și el de prima tinerețe.

Articolul pe care l-a postat Dan Negru pe Facebook. Sursa foto: Facebook Dan Negru

„Mădălina n-a rezistat presiunii”

„Mădălina Manole e din nou la știri.  Pe 14 Iulie s-a sinucis. Păi să vă arăt cum era presa atunci și cum am fost noi, ăștia din media, complici la crimă. Când Mădălina avea 35 de ani,adică era mai tânără decat e azi Smiley care are 36, presa o dădea „trecută bine de prima tinerețe” și televiziunile și radiourile o ocoleau pentru că era ”în vârstă”, a scris Dan Negru extrem de mâhnit.

„Când m-a întrebat de ce n-o chem mai des in show-urile mele, am tăcut . Într-o ședința de redacție toți am preferat să-i chemăm pe N5 in locul Mădălinei doar pentru că erau mai tineri în buletine. Mădălina n-a rezistat presiunii. Și ăștia de am rămas suntem complici la crimă ! La 35 de ani, Mădălina era „trecuta de prima tinerețe” pentru presa din România”, a scris realizatorul TV pe Facebook.

 

Închide ×