Dan Negru, dezvăluiri după 9 ani de la moartea Mădălinei Manole: “Cum am fost noi complici”

Dan Suta    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
15/07/2019, 13:07
Dan Negru, dezvăluiri după 9 ani de la moartea Mădălinei Manole: “Cum am fost noi complici”
Dan Negru a vorbit despre moartea Mădălinei Manole. Sursa foto: viva.ro

Dan Negru a vorbit despre moartea Mădălinei Manole, la 9 ani de la sinucidere, iar vorbele sale sunt extrem de emoționante. Prezentatorul de la Antena 1 susține că toți colegii de breaslă și toată lumea care a cunoscut-o îndeaproape pe cântăreață au fost complici la gestul extrem pe care aceasta l-a făcut pe 14 iulie 2010.

Dan Negru, mesaj dureros la 9 ani de la moartea Mădălinei Manole

Dan Negru a postat un facsimil din presa anului 2002 prin care își motivează opinia, și anume că presa a contribuit din plin la izolarea Mădălinei Manole și la gândurile negre pe care le avea. Negru a postat o imagine dintr-o publicație din 2002 în care Mădălina era prezentată la vârsta de 35 de ani trecută bine de prima tinerețe.

Acesta are remușcări acum și a spus că până și el nu a invitat-o pe Mădălina în emisiunile sale și a preferat persoane mai tinere, cântăreți mai mici de 35 de ani. Acesta a făcut o comparație cu Smiley, a cărui popularitate astăzi, la 36 de ani, este uriașă și presa nu scrie acum că artistul care e și prezentator la PRO TV ar fi trecut și el de prima tinerețe.

Articolul pe care l-a postat Dan Negru pe Facebook. Sursa foto: Facebook Dan Negru

„Mădălina n-a rezistat presiunii”

„Mădălina Manole e din nou la știri.  Pe 14 Iulie s-a sinucis. Păi să vă arăt cum era presa atunci și cum am fost noi, ăștia din media, complici la crimă. Când Mădălina avea 35 de ani,adică era mai tânără decat e azi Smiley care are 36, presa o dădea „trecută bine de prima tinerețe” și televiziunile și radiourile o ocoleau pentru că era ”în vârstă”, a scris Dan Negru extrem de mâhnit.

„Când m-a întrebat de ce n-o chem mai des in show-urile mele, am tăcut . Într-o ședința de redacție toți am preferat să-i chemăm pe N5 in locul Mădălinei doar pentru că erau mai tineri în buletine. Mădălina n-a rezistat presiunii. Și ăștia de am rămas suntem complici la crimă ! La 35 de ani, Mădălina era „trecuta de prima tinerețe” pentru presa din România”, a scris realizatorul TV pe Facebook.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×