Dan Negru, despre primul contact cu Bucureștiul! ”Am luat bătaie! Am stat în spital!”

Claudiu Surmei   
în Stiri mondene
11/02/2019, 16:01
Dan Negru, despre primul contact cu Bucureștiul! ”Am luat bătaie! Am stat în spital!” GALERIE FOTO
Dan Negru, dezvăluiri despre primul contact cu Bucureștiul

Dan Negru a povestit cum a fost primul său contact cu Bucureștiul. Celebrul prezentator TV a declarat că atunci când avea 14 ani a venit în Capitală pentru a susține echipa Poli Timișoara într-o partidă cu Dinamo, iar după meci a fost bătut de un suporter dinamovist și a ajuns la spital.

„Am luat bătaie, am stat în spital, de la galeria lui Dinamo. Eram copil! Când juca Poli cu Dinamo, era război în Timișoara. Vorbesc de perioada de dinainte de 1989. Aveam 14 ani! Dinamo era considerată echipa Bucureștiului, a Securității. La un moment dat, m-am luat eu ca prostul, cu galeria. M-am suit pe tren și am venit la un cuplaj. Am venit cu galeria lui Poli. Și când am ieșit de la meci, ne-au înconjurat dinamoviștii”, a declarat vedeta Antenei 1 pentru site-ul cancan.ro.

Dan Negru, dezvăluiri despre primul contact cu Bucureștiul

Primul experiență în București nu a fost deloc una fericită pentru Dan Negru. Tăticule… M-a fugărit unul pe lângă fostul 23 August și, când m-a prins, mi-a tras vreo patru pumni în cap, m-a făcut năuc. M-am dus la spital, la Floreasca. Mi-au pus copci pe față, eram praf! Am luat bătaie de la Dinamo, fizic, la propriu… În Timișoara, când jucau Dinamo și Poli, era măcel. Poli era atunci înfrățită cu cei de la Rapid. Mi-am furat-o rău, tată! Eu de atunci nu am mai ajuns la spital, la Floreasca. M-am întors acasă bătut, m-au văzut ai mei… Prima venire a mea în București s-a lăsat cu bătaie, a mai spus prezentatorul TV.

Dan Negru este suporter Steaua București
Dan Negru este suporter Steaua București

Dan Negru este din Timișoara, însă a mărturisit că echipa lui de suflet este Steaua București: Cu Steaua ţin pentru că fac parte din generaţia Cupei Campionilor Europeni. Eram în liceu când Steaua câştiga cel mai important trofeu din Ghencea şi de atunci Steaua mi s-a lipit de suflet. În adolescenţă ascultam celebrele duplexuri la radio, ştiam toată echipa Stelei. Acum, oriunde m-aş afla, când aud de Steaua, gândul îmi fuge la adolescenţă.”

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×