Dan Negru, replică dură pentru concurență! Pro TV a cumpărat un format de emisiune cu măști

Daniel Scripcaru   
în Stiri mondene
17/02/2020, 11:04
Dan Negru, replică dură pentru concurență! Pro TV a cumpărat un format de emisiune cu măști
Dan Negru, replică dură după ce Pro TV a cumpărat un format de emisiune cu măști. Sursa foto: businessnews.ro

Pro TV a cumpărat formatul de emisiune Masked Singer. Astfel, televiziunea din Pache Protopopescu se aliniază unor televiziuni din peste 20 de țări, printre care SUA, Australia, Marea Britanie, Germania, Italia, Spania sau Bulgaria, unde emisiunea a avut un adevărat succes, dar a reușit să-l înfurie și pe Dan Negru.

Dan Negru, replică dură după ce Pro TV a cumpărat un format de emisiune cu măști

Formatul se aseamănă izbitor de mult cu emisiunea cu care Dan Negru rupe pe genunchi concurența în fiecare sfârșit de an, în noaptea de Revelion.

Emisiunea careva fi difuzată de Pro TV se bazează pe un format în care anumite personaje vor fi demascate, după ce cântă o piesă. Cei care vor urca pe scena pot fi sportivi, actori, cântăreți, oameni de afaceri sau influenceri, după cum anunță postul TV.

Dan Negru l-a citat pe Constantin Brâncuși

Identitatea vedetelor implicate în acest show va fi ținută ascunsă până în momentul în care masca iese din competiție. Masca ce va strânge cele mai puține aprecieri din partea publicului se va demasca și va părăsi show-ul.

Vedetele se sub măști vor fi demascate de un fel de juriu, format tot din vedete autohtone, care va încerca să-și dea seama cine se ascunde sub măștile respective.

Demersul PRO TV nu a rămas trecut cu vederea de celebrul Dan Negru, regele revelioanelor. Vedeta de televiziune bate record după record, în fiecare noapte de Revelion cu celebra sa emisiune în care vedete autohtone apar pe scenă cu măști din ce în ce mai dificile, iar un grup de invitai încearcă să afle cine se află sub masca respectivă.

Cu show-ul acesta, Dan Negru reușește să facă audiențe record de mai bine de 20 de ani. Acum, jurnalistul a avut o replică tăioasă la adresa Pro TV-ului. Dan Negru s-a folosit de un citat care i-a aparținut celebrului Constantin Brâncuși, a cărui aniversare se apropie pe 19 februarie, pentru a da replica televiziunii din Pache Protopopescu.

”Celor mulți care mă întrebă ce părere am de faptul că Pro mi-a copiat formatul cu măști le răspund cu vorbele lui Brâncuși: „Cu penele altuia te poți împodobi dar nu poți zbura” … ???” – a scris Dan Negru pe Facebook.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×