iLikeIT revine la Pro TV cu un nou sezon! Iulia Ionescu îl înlocuiește pe George Buhnici la pupitrul emisiunii

Bogdan Solomon   
în Stiri de ultima ora
17/02/2020, 10:36
iLikeIT revine la Pro TV cu un nou sezon! Iulia Ionescu îl înlocuiește pe George Buhnici la pupitrul emisiunii
Iulia Ionescu, noua prezentatoare a emisiunii iLikeIT de la Pro TV. Sursa foto: Facebook

Chiar dacă George Buhnici a anunțat în toamna anului trecut că nu va mai prezenta emisiunea iLikeIT, Pro TV nu renunță atât de ușor la unul dintre cele mai de succes proiecte ale sale. Așa se face că producția revine din data de 29 februarie, cu începere de la ora 10:00, imediat după jurnalul de dimineață și va aduce în casele telespectatorilor cele mai noi informații în materie de gadget-uri și tehnologie.

Iulia Ionescu va prezenta iLikeIT după plecarea lui George Buhnici

Suntem convinși că vă întrebați cine va prelua ștafeta de la fostul prezentator, mai ales că sarcina nu este deloc ușoară. Ei bine, mai-marii postului din Pache Protopopescu au anunțat recent că emisiunea va fi prezentată de Iulia Ionescu, reporter în echipa Știrilor Pro TV.

În fiecare sâmbătă, frumoasa jurnalistă ne va ține la curent cu toate noutățile din tehnologie și social media, direct de la sursă. Prezentă în Las Vegas, Nevada, la cel mai mare și important târg de profil al anului, Iulia a avut grijă să testeze toate device-urile cu care participanții din aproape 50 de state ale lumii au uimit asistența timp de o săptămână.

George Buhnici a dat televiziunea pe lumea digitală

Dacă vă întrebați ce mai face George Buhnici după retragerea de la pupitrul emisiunii pe care a prezentat-o în ultimii ani la Pro TV, ei bine, fostul reporter a ales să renunțe definitiv la televiziune pentru a urma o carieră în lumea digitală. Fostul jurnalist deține o companie media și, după cum a dezvăluit într-un interviu acordat recent, se bucură de un real succes.

Am ales să plec complet pe digital, am lăsat televiziunea în spate. Sunt antreprenor full- digital acum, am o companie de media. Practic avem nişte site-uri cu care ajungem la un public uriaş.

Ce fac acum în urmă cu cinci ani părea un vis frumos, acum 10 ani era imposibil, în urmă cu 15 ani nu îşi imagina nimeni. Dacă voiai să ajungi în fiecare lună la 10 milioane de oameni, în România, nu puteai decât cu televiziunea naţională. Acum poţi face asta cu un cost aproape zero, prin tehnologie”, a declarat George Buhnici.

Cât despre Iulia Ionescu, noua gazdă a emisiunii iLikeIT, nici ea nu este străină de producții care aduc în casele românilor cele mai noi idei din lumea tehnologiei, întrucât în ultimii ani a prezentat emisiunea 2.0, difuzată de Digi 24. De altfel, frumoasa jurnalistă își amintește cu drag de perioada petrecută la postul controlat de compania RCS RDS, mai ales că aici și-a făcut debutul în lumea televiziunii și a „învățat foarte multe lucruri”.

Anii petrecuți la Digi24 au fost decisivi pentru mine. Am învățat foarte multe lucruri aici. Mă mândresc cu faptul că am trecut prin foarte multe etape înainte de a fi realizatorul emisiunii 2.0.

Am fost redactor, reporter la stiri, la departamentul de producție, dar am trecut și prin experiența emisiilor LIVE”, a declarat Iulia Ionescu.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×