Dan Negru, mesaj cu înjurături de Ziua Națională! Prezentatorul a postat un filmuleț de la casa lui Brătianu, lăsată în paragină

Daniel Scripcaru   
în Stiri de ultima ora
01/12/2019, 15:26
Dan Negru, mesaj cu înjurături de Ziua Națională! Prezentatorul a postat un filmuleț de la casa lui Brătianu, lăsată în paragină
Mesaj cu înjurături de Ziua Națională de la Dan Negru. Sursa foto: antena1.ro

Vedeta de televiziune Dan Negru a publicat și el un mesaj de Ziua Națională a României! Mesajul lui Dan Negru publicat pe o rețea de socializare este însă unul acid, chiar ironic la adresa autorităților din țara noastră, care au lăsat în paragină casa celui care a avut un rol major în Unirea de la 1 decembrie!

Mesaj cu înjurături de Ziua Națională de la Dan Negru

Dan Negru a publicat pe pagina sa de Facebook imagini filmate chiar de el la casa lui Ion C. Brătianu, aflată în paragină. Prezentatorul de televiziune a avut chiar cuvinte la adresa autorităților care nu pot fi reproduse aici. Vorbele de dulce sunt lăsate imediat după câteva fraze scrise de Dan Negru.

”I-ați văzut zilele astea pe toți cu tricolorul în piept și cu numele lui Brătianu pe buze?Păi, hai să v-arăt atunci casa lui Brătianu din centrul Bucureștiului. E la câteva străzi distanță de locul unde se ține parada de 1 Decembrie.

La câteva străzi distanță de parada de 1 Decembrie se prăbușește casa lui Brătianu, personajul cheie la Unirea de la 1918…Patrioți de o zi ! #tuvăngură

Gepostet von Dan Negru am Samstag, 30. November 2019

”Printre porumbei, șobolani și gunoaie. O ruină”

Brătianu, prim-ministrul Marii Uniri, a contribuit decisiv la Unirea de la 1 Decembrie și e considerat unul dintre cei mai importanți politicieni români din toate timpurile. Asta e casa lui din centruș Capitalei. Printre porumbei, șobolani și gunoaie. O ruină. Totul e praf. Decembrie 2019. Așa arată casa lui Brătianu. În rest… La mulți ani, România!”, a spus Dan Negru pe contul său de Facebook.

Parada de 1 decembrie a fost una foarte apreciată de toți cei prezenți la fața locului, dar și de telespectatori. Peste 4.000 de militari români și străini au trecut în pas de marș pe sub Arcul de Triumf, sub atenta supraveghere a președintelui Klaus Iohannis și a celorlalte autorități ale statului român.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×