Klaus Iohannis, baie de mulțime la parada de 1 Decembrie! Președintele a stat de vorbă cu copiii prezenți la Arcul de Triumf

Eduard Nicolae Popa   
în Stiri de ultima ora
01/12/2019, 14:59
Klaus Iohannis, baie de mulțime la parada de 1 Decembrie! Președintele a stat de vorbă cu copiii prezenți la Arcul de Triumf
Klaus Iohannis, baie de mulțime la parada de 1 decembrie *foto: facebook Klaus Iohannis

Peste 4.000 de militari români dar și din alte 21 de țări partenere au trecut de 1 Decembrie pe sub Arcul de Triumf, prin fața președintelui Klaus Iohannis. La finalul paradei, liderul de la Cotroceni a mers să vorbească cu românii și a făcut o tradițională baie de mulțime.

Klaus Iohannis, baie de mulțime la parade militară de la Arcul de Triumf

La finalul paradei militare, președintele Klaus Iohannis a făcut o deja tradițională baie de mulțime și un gest inedit. El a stat de vorbă cu mai mulți copilași care erau prezenți la eveniment: „V-a plăcut parade?”, i-a întrebat președintele pe micuți. El a strâns apoi mână mai multor persoane prezente la parade și le-a urat tuturor „La mulți ani!”

Şeful statului a văzut şi un copil aflat pe umerii tatălui, care flutura un steag tricolor. „Ce faci acolo cu steagul?”, l-a întrebat preşedintele, zâmbind, pe micuţ. După ce a salutat românii preț de câteva minute, președintele s-a urcat la loc în mașina de protocol a Administrației Prezidențiale.

Președintele Klaus Iohannis, mesaj pe facebook de Ziua Națională

Cu toate acestea, prezența lui Klaus Iohannis la Arcul de Triumf nu a fost lipsită de incidente. Președintele a fost apostrofat de către un român prezent în mulțime, în timp ce depunea o coroană de flori. Cu toate acestea, momentul a fost trecut repede cu vederea de către președinte.

Parada Militară Națională dedicată zilei de 1 Decembrie LIVE la Libertatea.ro

Libertatea transmite în direct Parada Militară Națională dedicată zilei de 1 Decembrie. Aproximativ 4.000 de militari şi specialişti ai MApN, MAI, SRI, SPP, Poliție, Jandarmerie, IGSU, ANP defilează pe sub Arcul de Triumf de Ziua Naţională a României. La paradă participă și 500 militari din peste 20 de țări aliate sau partenere, 200 de mijloace tehnice și peste 50 de aeronave. Transmisiune preluată de la TVR, Televiziunea Națională fiind producătorul exclusiv al evenimentului.https://bit.ly/37TXkvZ

Gepostet von Libertatea am Sonntag, 1. Dezember 2019

După parada militară Klaus Iohannis a avut și un scurt mesaj pe facebook. „La mulți ani, România! La mulți ani dragi români, oriunde vă aflați!” a scris președintele, pe rețeaua socială. El a atașat și cinci poze care au strâns peste 14 mii de reacții, sute de distribuiri și de comentarii. De altfel, majoritatea internauților i-au întors urarea lui Iohannis, semn că liderul de la Cotroceni se bucură de o popularitate mărită, mai ales după ce a câștigat alegerile de weekendul trecut cu un procentaj de peste 66% din voturi.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×