Dan Negru, reacție în cazul tragediei din Timișoara: „Cunosc bine locul. E plin de ghetouri”

Bogdan Solomon   
în Stiri de ultima ora
19/11/2019, 17:36
Dan Negru, reacție în cazul tragediei din Timișoara: „Cunosc bine locul. E plin de ghetouri”
Dan Negru reacționează în cazul tragediei de la Timișoara. Sursa foto: antena3.ro

Tragedia din Timișoara, căreia i-au căzut victimă doi copii, împreună cu mama unuia dintre aceștia, în vreme ce alți patru minori au ajuns la spital în stare gravă după operațiunea de dezinsecție petrecută recent în blocul în care locuiau, a șocat întreaga opinie publică. Printre cei revoltați de acest caz cutremurător se numără și Dan Negru, care, într-un mesaj postat pe rețelele de socializare, deplânge soarta concitadinilor săi.

Dan Negru, detalii despre locul tragediei din Timișoara

O astfel de dramă nu-l putea lăsa indiferent pe îndrăgitul prezentator Tv, cunoscut pentru comentariile cât se poate de virulente în mediul online, cu atât mai mult cu cât s-a produs chiar în orașul natal, față de care nu s-a sfiit niciodată să-și exprime atașamentul. Potrivit acestuia, imobilul respectiv se află într-o zonă „plină cu ghetouri”, în apropiere de centru, fapt ce justifică, într-o oarecare măsură, „nevoia oamenilor de deratizare la prețuri de bișniță”.

Cunosc bine locul tragediei din Timișoara pentru că e în zona Complexului Studentesc, la doi pași de centru. Locul e plin de ghetouri! De aici și nevoia oamenilor de deratizare la prețuri de bișniță. Centrele orașelor românești sunt ghetouri la prețuri imobiliare exorbitante și împânzite cu afișe electorale. Și oamenii ghetourilor sunt masa de manevră electorală a șobolanilor din ăștia 30 de ani…”, a scris Dan Negru pe contul personal de Facebook.

Primarul Robu se victimizează după tragedia din Timișoara

În prima sa reacție de după tragedia care a șocat atât locuitorii orașului de pe malul Begăi, cât și întreaga opinie publică din țara noastră, primarul Nicolae Robu alege să joace rolul victimei și, bineînțeles, să paseze vina, atitudinea tipică a autorităților când se confruntă cu astfel de cazuri. În mesajul postat pe rețelele de socializare, edilul acuză o așa-zisă politizare a subiectului, părând preocupat mai degrabă de propria imagine publică, decât de viețile oamenilor care au inhalat substanța toxică folosită în timpul dezinsecției.

Potrivit jurnaliștilor de la pressalert.ro, Robu a avut o ieșire nervoasă în momentul în care a fost întrebat de autorizația firmei ce a efectuat deratizarea și dezinsecția. „Ce treabă are Primăria, domeniul de activitate ține de registrul comerțului”, a tunat primarul Timișoarei. Realizând mai apoi că o astfel de poziție nu îl pune într-o lumină tocmai favorabilă, edilul liberal a acceptat că vinovații, oricare ar fi aceștia, trebuie  pedepsiți. „Dacă cineva a făcut ceva cu încălcarea legii, și după toate semnele așa este, trebuie pedepsit exemplar, e nepermis să moară oameni datorită inconștienței unora sau altora”, a mai spus Nicolae Robu.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×