Dan Bursuc, amenințat cu bătaia de finul său interlop Mircea Nebunu, pentru un copil de senator!

Claudiu Ilie   
în Stiri mondene
02/10/2018, 21:46
Dan Bursuc, amenințat cu bătaia de finul său interlop Mircea Nebunu, pentru un copil de senator!
Dan Bursuc a fost amenintat cu bataia de finul sau interlop Mircea Nebunu

Celebrul impresar Dan Bursuc a fost amenințat cu bătaia chiar de unul dintre finii săi, Mircea Nebunu, cunoscut în lumea interlopă a Capitalei! Motivul scandalului între fin și naș îl reprezintă copilul unui senator, care a fost dat afară de bodyguarzii unui restaurant din București!

Toată povestea a fost spusă de Mircea Nebunu prin intermediul unui live făcut pe Facebook, în care le-a transmis boduguarzilor de la restaurantul respectiv că îi așteaptă la stadionul Ghencea pentru a regla conturile printr-o…luptă dreaptă, fără poliție sau mascați!

Mircea Nebunu nu mai ține cont de nimic

Plin de nervi, Mircea Nebunu i-a amenințat pe boduguarzi, dar și pe nașul său de cununie, Dan Bursuc, care deși a aflat de incidentul cu copilul de parlamentar, nu l-a interesat deloc. Mai mult, nici nu i-a mai răspuns la telefon finului Mircea Nebunu!

Copilul respectiv, despre care Mircea Nebunu spune că este unul bolnav, a fost dat afară de oamenii de la pază în timpul unui concert al renumitului Florin Salam, unde s-au strâns nume mari din lumea infracționalității bucureștene.

Video-ul în care Mircea Nebunu îl amenință pe Dan Bursuc a fost postat pe un site de socializare și a adunat sute de mii de reacții
Video-ul în care Mircea Nebunu îl amenință pe Dan Bursuc a fost postat pe un site de socializare și a adunat sute de reacții

Adolescentul respectiv se pare că a fost dat afară din restaurant fără a-și mai putea recupera haina cu care venise, așa că a dârdâit de frig pe la uși. Acesta și-a sunat tatăl senator, iar senatorul se pare că și-a sunat cunoștința din lumea interlopă, respectiv pe Mircea Nebunu, care însă nu a putut face nimic pentru adolescentul rămas pe-afară.

Citește și Temutul interlop Ion Duduianu a murit după gratii!

Citește și Un avocat a fost asasinat! Ce interlopi a apărat în instanță

”Nașul meu să-și vadă de trompeta lui, că e lăutar, nu e interlop. Dacă ține partea bodyguarzilor de la Mia Musica, o să-l bat și pe nașu și o să-l bag în spital. Nașul să-și vadă de cântarea lui. Nașule, să știi că dacă nu faci ca mine te bat! Ești nebun?! Te-ai făcut și tu mare gagicar acum. Să vezi ce bătaie îți dau, nașule! Cum să dai un copil bolnav afară, fără geacă, fără nimic”, a spus celebrul interlop prin intermediul rețelei de socializare.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×