Dan Bittman și Monica Odagiu, cel mai nou cuplu în showbiz. Diferența de vârstă nu este un impediment

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
25/02/2020, 11:12
Dan Bittman și Monica Odagiu, cel mai nou cuplu în showbiz. Diferența de vârstă nu este un impediment
Dan Bittman nu mai este discret în ceea ce privește relația cu Monica Odagiu. Sursa foto: Instagram.com

Carismaticul și „Don Juan-ul” Dan Bittman a făcut furori printre femei de-a lungul anilor, dar acum se pare că și-a părăsit „soția” pentru a fi alături de o cântăreață din noua generație. Veșnicul burlac a părăsit domiciliul conjugal pentru a fi mai aproape de o tânără frumoasă mai mică cu 33 de ani decât el.

Solistul formației Holograf, Dan Bittman, nu-și mai ascunde noua relație

Dan Bittman, cântărețul burlac al showbiz-ului autohton care va împlini în martie 58 de ani, și-a părăsit partenera de viață pentru o idilă alături de o tânără frumoasă care a apărut recent în muzica românească. Solistul formației Holograf s-a îndrăgostit de Monica Odagiu în vârstă de 24 de ani, motiv pentru care și-a făcut bagajele și a plecat de acasă.

Momentan carismaticul artist locuiește cu chirie în apropiere de vechea locuință pentru a fi aproape de cei 3 copii pe care îi are împreună cu compozitoarea Liliana Ștefan. Dan Bittman a fost văzut de atunci tot mai des în compania tinerei Monica Odagiu, relația amoroasă dintre cei doi „reaprinzându-se” după aproape doi ani de pauză.

Dan Bittman, compozitorul primei piese a artistei Monica Odagiu

Relația amoroasă dintre craiul Dan Bittman și frumoasa Monica a început să prindă contur în 2015 atunci când a ajutat-o pe artistă să se lanseze în industria muzicală. Solistul i-a compus vedetei piesa „Stau cu picioarele în apă rece” și contrar carierei sale chiar a apărut în clipul protejatei sale.

În plus, burlacul showbiz-ului românesc a fost zărit în compania Monicăi Odagiu la petreceri aniversare în cercuri restrânse, la diverse concerte, ba chiar și în vacanțe care au avut loc în Bulgaria sau Turcia. Totodată, Dan Bittman nu a ascuns această nouă relație de prietenii săi și chiar a prezentat-o pe cântăreață în cercul de artiști apropiați.

Motivul pentru care artistul nu s-a căsătorit niciodată

Dan Bittman și Liliana Ștefan au fost împreună mai bine de un sfert de secol, dar nu au ajuns niciodată la altar, în ciuda faptului că au împruenă 3 copii. Artistul a dezvăluit la un moment dat că un act nu reprezintă un lucru important într-o relație, ci dimpotrivă.

„Tocmai, pentru că e vorba de un act. Nu este nimic să ne ţină. Suntem de 25-26 de ani împreună. În primul rând nici ea nu îşi doreşte. Liliana nu mi-a spus niciodată lucrul acesta. Dimpotrivă, cred că am strica mai mult dacă am încerca să statutăm relaţia…

Singura ei întrebare a fost dacă vreau să stau împreună cu ei. Şi am zis «Păi cum, de ce facem copilul, nu ca să fim împreună?». Din momentul ăla a început viaţa mea, adică cealaltă viaţă”, povestea artistul în trecut, potrivit cancan.ro.

Cu ce vedete a fost „combinat” de-a lungul timpului Dan Bittman

Renumitul solist a fost cuplat de-a lungul anilor numai cu femei frumoase, dar în ciuda tuturor zvonurilor a rămas alături de compozitoarea și textiera Liliana Ștefan. Dan Bittman a avut la brațul său numai femei celebre printre care se numără Tania Budi, Roxana Blagu, Alina Chivulescu sau Mihaela Rădulescu.

Fosta partenera sa de viață și mama copiilor artistului pare că a închis ochii la aceste escapade și a fost extrem de discretă cu viața sa persoanlă. Compozitoarea a preferat să se ocupe de creșterea și educarea celor 3 băieți pe care îi are alături de Dan Bittman: Alex, Patrick și Mark.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×