Dan Bittman împlinește azi 57 de ani. Lista completă de femei care au trecut prin dormitorul solistului Holograf

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
29/03/2019, 15:44
Dan Bittman împlinește azi 57 de ani. Lista completă de femei care au trecut prin dormitorul solistului Holograf GALERIE FOTO
Dan Bittman împlinește azi 57 de ani

Dan Bittman, solistul vocal al formației Holograf încă din anul 1985, împlinește azi 57 de ani! În anul 1994, Bittman a reprezentat România în cadrul concursului Eurovision, unde a acumulat 14 puncte, luând locul 21 în finală, între 2001 și 2003 a moderat emisiunea ”Bravo Bravissimo”, de pe TVR 1, iar în 2004 a devenit prezentatorul emisiunii ”Dănutz SRL”.

Dan Bittman împlinește azi 57 de ani

Interpretul se poate bucura de o istorie bogată în materie de muzică, dar nici la capitolul femei nu ar avea de ce să se plângă. Chiar dacă de peste 20 de ani trăiește o frumoasă poveste de iubire alături de Liliana, în tinerețe, fiind șarmant și carismatic, a frânt inimile multor femei. În lista de femei de care artistul s-a bucurat puțin se află Mihaela Rădulescu, Nadine, Alexandra Dinu, Monica Bârlădeanu, Alina Chivulescu, Tania Budi, dar și multe alte actrițe, cântărețe și dansatoare.

Cu toate acestea, Dan s-a oprit la o femeie, cea care i-a dăruit și trei copii, Liliana. Despre relația cu Mihaela, vedeta spune că a fost una deosebită, prezentatoarea TV de la Ferma fiind la fel de strălucitoare și efervescentă ca și acum. Cât despre relația cu Tania, cea despre care se spune că ar deține elixirul tinereții, Bittman crede că a fost o aventură, plină însă de peripeții și năbădăi.

Dan Bittman împlinește azi 57 de ani. Lista completa de femei care au trecut prin dormitorul solistului Holograf
Lista completa de femei care au trecut prin dormitorul solistului Holograf

Lista completă de femei care au trecut prin dormitorul solistului Holograf

Despre Liliana, solistul trupei Horograf spune că: „Dacă ar fi fost genul de femeie care să mă streseze în fiecare zi, să-mi spună vreau aia, vreau să fii cu mine, te vreau lângă mine, aşa cum se întâmplă de obicei, cred că nu făceam mai mult de cinci minute casă împreună. Dar uite că a ştiut să fie altfel şi eu am simţit întotdeauna să-i ofer fără ca ea să-mi ceară. Şi cred că ăsta e cel mai frumos lucru”.

Dan Bittman împlinește azi 57 de ani. Lista completa de femei care au trecut prin dormitorul solistului Holograf
Dan Bittman, șarmant și carismatic, a frânt multe inimi în tinerețe

E știu că Dan a fost și va rămâne unul dintre cei mai râvniți bărbați din România, iar soția sa ar părea că are multe de întâmpinat în relația lor, dar Dan spune foarte sincer că: „Liliana este o femeie deșteaptă și a știut ce are acasă. Iar eu cred că, hai să nu ne mai ascundem după degete, o iubesc foarte mult! Acesta-i adevărul!”

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×