Dan Barna a votat la prezidențiale: ”Astăzi putem avea România așa cum ne-o dorim”

Alexa Serdan   
în Alegeri Prezidențiale 2019
10/11/2019, 11:11
Dan Barna a votat la prezidențiale: ”Astăzi putem avea România așa cum ne-o dorim”
Dan Barna, candidatul Alianței USR-PLUS, a votat pentru schimbare. Sursa foto: hepta.ro

Dan Barna, unul dintre candidații la alegerile prezidențiale, a votat pentru viitorul României în urmă cu scurt timp. Candidatul din partea Alianței USR-PLUS i-a îndemnat pe români să-și ia prietenii și colegii și să meargă la urne pentru a-și exprima dorința și dreptul la vot.

Ce mesaj a transmis Dan Barna după ce a ieșit de la vot

Liderul USR Dan Barna nu a fost prezent în București în această dimineață, dar a reușit să voteze pentru primul tur al alegerilor prezidențiale. Candidatul la prezidențiale a votat pentru viitorul României în jurul orei 10, la Sibiu. După ieșirea de la urne Dan Barna a ținut să transmită un mesaj, acum la finalul unui proces în care se implică și generația născută după căderea comunismului.

„Am votat la finalul unui proces în care românii zic că au înţeles care este miza şi în care generaţia de după 90 se implică. A fost un efort de echipă, sunt optimist de rezultat. Mesajul meu e simplu, luaţi-vă colegii, prietenii, mergeţi la vot şi exprimaţi-vă dorinţa, oricare ar fi ea. Astăzi putem avea România aşa cum ne-o dorim”, a spus Dan Barna, scrie dcnews.ro.

Și președintele Klaus Iohannis a votat la Liceul Jean Monnet din Capitală

„Astăzi este o zi extrem de importantă pentru România, dar recunosc că și pentru mine personal. Am votat pentru România Normală. Îmi doresc un viitor foarte bun pentru România și sper să primesc astăzi confirmarea că foarte mulți români își doresc același lucru. Astăzi, în ziua votului, este ziua în care românii decid ce viitor va avea România în următorii ani. Ziua votului este ziua cea mai importantă pentru românii care vor să participe la procesul democratic. Așadar, dragi români, vă aștept la vot!”, a scris președintele în funcție Klaus Iohannis pe pagina de Facebook.

Printre candidații la alegerile prezidențiale care au loc astăzi, 10 noiembrie, și care au votat până la ora actuală se numără Viorica Dăncilă, Gabriela Firea sau Traian Băsescu.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×