Damian Drăghici, concert extraordinar de nai pentru vecinii săi: ”Suntem datori să dăruim neîncetat hrană pentru suflet” VIDEO

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
29/03/2020, 22:32
Damian Drăghici, concert extraordinar de nai pentru vecinii săi: ”Suntem datori să dăruim neîncetat hrană pentru suflet” VIDEO
Damian Drăghici, concert extraordinar de nai pentru vecinii săi: ”Suntem datori să dăruim neîncetat hrană pentru suflet”. Sursa foto: Instagram.com

Damian Drăghici (39 de ani) este un artist complex care stăpânește mai multe instrumente muzicale. Producătorul și compozitorul român și-a încântat vecinii de când stă în izolare acasă și le-a oferit un concert spectaculos de nai chiar de pe balcon.

Moment emoționant creat de Damian Drăghici pentru vecinii săi

Artiștii din lumea întreagă și-au îndreptat atenția spre momente unice și spectaculoase de când și-au anulat concertele din cauza coronavirusului. Damian Drăghici și-a încântat de curând vecinii cu un concert la nai susținut chiar de pe balcon.

Numeroși vecini au ieșit pe la ferestre sau în balcoane și au ascultat în liniște melodiile cântate la naiul fermecat al artistului. Damian Drăghici a reușit să ajungă la inimele românilor pe care i-a emoționat, artistul fiind aplaudat minute în șir.

„Noi, artiștii, vă suntem datori să vă dăruim neîncetat hrană pentru suflet… Azi am simțit să cânt pentru vecinii mei dintre blocuri”, a scris artistul în dreptul clipului postat pe contul de Youtube.

Artistul, nevoit să-și reprogrameze un concert din luna mai

Foarte mulți dintre vecini au fost încântați de prestația lui Damian Drăghici și chiar i-au mai cerut să le încânte și ale dimineți cu muzica lui. „Moaaaaaamă nene Damiane! 🙆‍♂️ Mai vreeeeem! Să mai faci și mâine viețile frumoase, da?”, a scris unul dintre vecinii vedetei.

Damian Drăghici se numără printre artiștii care au fost nevoiți să-și reprogrameze concerte și spectacole din cauza coronavirusului. Vedeta a anunțat pe o rețea de socializare că spectacolul din luna mai de la Sala Palatului va avea loc în toamnă, mai exact la finalul lui septembrie.

„Întrucât perioada pe care o traversăm este una mai complicată din cauza numărului mai mare de cazuri de pacienți infectați cu virusul COVID-19 suntem nevoiți reprogramăm concertul Damian Drăghici & Brothers – Mulțumesc! care trebuia aibă loc în data de 6 mai la Sala Palatului.

Ne pare rău pentru această situație și sperăm trecem cu toții cu bine astfel încât ne bucurăm de concertul LIVE din 28 septembrie 2020 de la Sala Palatului.

Biletele rămân valabile. Subliniem încă o dată decizia de a amâna evenimentul nu ne aparține, ci a fost IMPUSĂ prin decret, în data de 11 martie 2020, astfel păstrați biletele intacte, pentru acces la eveniment în data de 28 septembrie 2020”, a scris Damian Drăghici pe pagina de Instagram.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×