Damian Drăghici, tată pentru a doua oară

Ana Chivu   
în Stiri mondene
06/11/2018, 10:34
Damian Drăghici, tată pentru a doua oară GALERIE FOTO
Muzicianul Damian Drăghici va deveni tată la aproape 50 de ani

Damian Drăghici se pregătește să devină din nou tată. Muzicianul este proaspăt logodit cu Cristina Stroe, cea care îi va dărui un moștenitor.  Diferența de vârstă de 25 de ani dintre cei doi se pare că nu i-a împiedicat deloc să-și trăiască fericirea, așa că relația dintre ei a evoluat până în acest punct.

„Dincolo de urcusurile şi coborâşurile din relaţia noastră, două lucruri esenţiale ne-au unit: dagostea ne-a făcut să trecem peste orice obstacol şi pasiunea şi viziunea comună pe care o avem pentru muzică. Tot ce simt şi tot ce pot să spun se rezumă la faptul că sunt fericită, iubesc şi sunt iubită. Damian Drăghici, îţi mulţumesc că exişti!”, a declarat viitoarea mămică.

Damian Drăghici, tată la aproape 50 de ani

Muzicianul Damian Drăghici trăiește o poveste de dragoste superbă alături de mai tânăra iubită, Cristina Stoe. Bărbatul i-a oferit în luna septembrie inelul de logodnă, iar acum cei doi se pregătesc să devină părinți. Artistul mai are o fiică de 25 de ani dintr-o relație eșuată. Cristina Stroe are toată atenția lui Damian Drăghici care se pare că îi face toate poftele, și nu numai. Logodnica vedetei este rasfățată din cale afară și are parte de excursii prin toată Europa. Uimitor a fost faptul că fiica lui Damian Drăghici, Nikolina Drăghici, se înțelege de minune cu cea care îi va dărui un frățior sau o surioară. Cele două au multe de împărtășit, mai ales că au aceeași vârstă. Cristina Stroe a postat un mesaj emoționant pe un site de socializare în care a lăsat să se vadă recunoștința pentru ceea ce are acum.

Damian Drăghici alături de Cristina Stroe, logodnica lui
Damian Drăghici alături de Cristina Stroe, logodnica lui

”În ultimul an am învăţat că dragostea trebuie trăită, simţită şi mai puţin expusă sau transpusă în cuvinte, căci atunci când vine vorba de mine şi de Damian, nonverbalul dintre noi este mai puternic decât verbalul altora. În ceea ce priveşte ultimul an a fost unul plin de provocări, de încercări, dar şi de realizări, un an în care am simţit mai mult, am trăit fiecare clipă şi am iubit intens, toate astea alături de bărbatul pe care îl am lângă mine. Am învăţat împreună din lucrurile pe care le-am traversat împreună. Anul asta pot spune că am evoluat împreună din toate punctele de vedere şi fiecare a înţeles că nici un vis nu-i prea îndrăzneţ şi că tot ce-ţi doreşti se poate îndeplini.

Cu siguranţă unul dintre cele mai emoţionante momente din viaţă unui cuplu este, fără doar şi poate, cererea în căsătorie. Nu m-am aşteptat că acest lucru să se întâmple nici o secundă, mai ales în contextul in care ne aflăm, la televizor. Simţindu-mă copleşită de fosta relaţie, nu mi-a trecut prin cap absolut deloc că un lucru atât de special şi intim să fie făcut public, aşa că m-am blocat şi nu am ştiut cum să reacţionez. Ştiam că Damian este spontan şi imprevizibil, însă nu m-am gândit la asta”, a fost mesajul Cristinei Stroe, logodnica lui Damian Drăghici.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×