Daciana Sârbu, motivul disensiunilor între Victor Ponta și Ludovic Orban. „Eu am considerat că politica se face între politicieni”

Alex Năstase  
înStiri de ultima ora
12/02/2020, 08:19
Daciana Sârbu, motivul disensiunilor între Victor Ponta și Ludovic Orban. „Eu am considerat că politica se face între politicieni”GALERIE FOTO
Daciana Sârbu a întărâtat spiritele între Victor Ponta şi Ludovic Orban. Sursa foto - hepta.ro

Daciana Sârbu reprezintă motivul disensiunilor între Victor Ponta și Ludovic Orban. Liderul Pro România a explicat la Digi 24 de ce are o relație personală nu tocmai bună cu omul pe care Klaus Iohannis l-a desemnat să alcătuiască un nou Guvern.

Daciana Sârbu, motivul disensiunilor între Victor Ponta și Ludovic Orban

Ponta nu a ezitat și a recunoscut că relația cu Orban este chiar „foarte rea!”. Se întâmplă lucrul acesta după ce premierul demis ar fi depus o plângere la ANI, în 2014, nu doar pe numele lui Ponta, şef al Executivului la acea vreme, ci și pe numele soției acestuia.

„Relația personală cu Ludovic Orban? Foarte rea! Din cauza unor lucruri care nu țin de politică. E ceva vechi… Eu am considerat că politica se face între politicieni.

„Eu am considerat că politica se face între politicieni”

Domnul Orban a depus o plângere penală soției mele, aiurea, cum face el lucrurile de 30 de ani”, a declarat Victor Ponta.

„Vedeți, toată lumea spune că e nevoie de oameni noi în politică. Orban cred ca e cel mai vechi în politică. E mai vechi decât Băsescu și face lucrurile vechi, așa… urât, murdar”, a mai spus liderul Pro România.

„Mă rog, nu discutăm de persoana Orban. Suntem obligați, ca oameni politici, să stăm de vorbă”, a mai adăugat Ponta.

Vă readucem aminte că în anul 2014, Ludovic Orban anunţa în faţa sediului Agenţiei Naţionale de Integritate că depune o sesizare pentru cercetarea premierului de atunci, Victor Ponta, dar şi a soţiei acestuia, Daciana Sârbu.

Cei doi erau acuzați că nu ar fi declarat şapte case pe care le-ar deţine. „Vreau să-i dau jos masca lui Victor Ponta, care este parte la putregaiului din PSD.

Victor Ponta este putred şi de bogat, dar şi de corupţie. Aproape nu există mare afacere de corupţie cu care Victor Ponta să nu aibă legătură”, spunea Orban la acea oră despre fostul premier.

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×