Daciana Sârbu îl apără pe Victor Ponta după conflictul cu Mihai Tudose! Mesajul transmis pe internet

Bogdan Solomon  
înStiri de ultima ora
05/11/2019, 18:00
Daciana Sârbu îl apără pe Victor Ponta după conflictul cu Mihai Tudose! Mesajul transmis pe internet
Daciana Sârbu sare în apărarea lui Victor Ponta. Sursa foto: bzi.ro

Daciana Sârbu sare în apărarea lui Victor Ponta în conflictul cu Mihai Tudose și ceilalți colegi din Pro România care au votat în Parlament pentru învestirea Guvernului condus de Ludovic Orban. Într-un comentariu publicat pe rețelele de socializare, fostul europarlamentar lasă de înțeles că l-ar fi avertizat pe soțul său cu privire la faptul că unii dintre cei cooptați în partid l-ar putea trăda.

Daciana Sârbu, reacție după conflictul lui Victor Ponta cu Mihai Tudose

Noi i-am spus”, a reacționat Daciana Sârbu la un mesaj al fostului lider al Tineretului Social Democrat, Mihai Sturzu, în care acesta susține că Ponta plăteşte acum prețul pentru faptul că „a acceptat în ProRomania toţi sclavii lui Dragnea”.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată?Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române!Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Iar o să mă văd cu Victor şi o să-i spun «ti-am spus eu». Nu ştiu care au fost motivele, dar faptul că a acceptat în ProRomânia toţi sclavii lui Dragnea, toţi lingăii de clanţe, indiferent că era el, Dragnea sau Viorica preşedinte al PSD, are un preţ pe care îl plăteşte astăzi. Şi pe care îl va mai plăti mult timp de acum înainte. Sper să aibă acum înţelepciunea să se despartă de toate fosilele comuniste şi să reconstruiască ProRomânia aşa cum trebuia construit”, a scris Mihai Sturdzu pe contul personal de Facebook.

Mihai Tudose îi cere demisia lui Victor Ponta de la conducerea Pro România

Conflictul este, însă, departe de a se fi încheiat, pentru că Mihai Tudose îi cere lui Victor Ponta să demisioneze de la conducerea Pro România. Într-un mesaj postat pe Facebook, Ponta este acuzat că a negociat cu PNL pentru susținerea Guvernului Orban doar în nume propriu, nu și în numele formațiunii sale politice.

Eu am avut o opinie. Un grup de colegi parlamentari au avut și ei o opinie. Care, oroare, nu a corespuns cu ,,părerea” liderului -unic- și -absolut-care-numai-el -are-soluții-bune. Nici eu și nici colegii mei nu am încălcat nicio hotărâre a unei structuri statutare de conducere. Nu aveam cum fiindcă acestea, structurile statutare în care trebuiau luate deciziile în aceste momente… nu au fost convocate. Am avut în schimb, ca reper absolut, opinia liderului…. Care acum spune public că dă afară fondatorii partidului (care ocupă și primele poziții de conducere în partid). Dragnea l-a exclus din PSD pe secretarul general Marian Neacșu acuzându-l că negociază cu Orban…. (acuzație nefondată, nedovedită, de un ridicol extrem).

Nu cumva vi se pare că se repetă scenariul? Pe mine m-a acuzat acum VVP de același lucru… și ieri era revoltat că eu am plecat de la guvern de frica lui Dragnea!!! El a plecat de la partid și de la guvern pe Facebook… și încă nu ne-a spus de frica cui. În condițiile în care toooooate ,,negocierile” duse de Victor în ultimul timp ( absolut toate fiind făcute fără girul unui for statutar) au eșuat, în condițiile în care ești foarte deranjat că nici cei mai apropiați colegi din conducerea ProRomânia nu-ți împărtășesc ,,strategiile”…. nu ai vrea tu, Victor, ca în loc să ameninți tu cu excluderi și schimbări de președinți de organizații, de excluderi de membri fondatori și oameni ce au contribuit decisiv la ceea ce e astăzi partidul… nu ai vrea tu, Victor, să-ți dai tu demisia? Ca să nu te mai deranjăm

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×