Dacian Cioloş i-a răspuns lui Liviu Dragnea, după atacurile liderului PSD: „Liviule, nu ţine”

Claudiu Ilie   
în Stiri de ultima ora
12/03/2019, 10:14
Dacian Cioloş i-a răspuns lui Liviu Dragnea, după atacurile liderului PSD: „Liviule, nu ţine” GALERIE FOTO
Dacian Ciolos si Liviu Dragnea se acuza reciproc de colaborarea cu serviciile secrete

Schimb de replici greu de urmărit între Dacian Cioloș și Liviu Dragnea, care se acuză unul pe celălalt de colaborare cu fosta Securitate, dar și cu serviciile secrete! Cei doi răspund la întrebări cu alte întrebări, iar acestea sunt aceleași și au legătură cu serviciile secrete și fosta Securitate!

Dacian Cioloș i-a dat replica lui Liviu Dragnea legat de acuzațiile privind serviciile secrete

Recent, Cioloș l-a rugat pe Dragnea să spună dacă a avut vreo colaborare cu fosta Securitate sau cu serviciile secrete, apoi Dragnea i-a răspuns, luni, spunându-i că are „tupeu”, deoarece însuși Dacian Cioloș este cel care ar trebui să spună dacă a colaborat cu Securitatea sau cu serviciile secrete!

„Cine e Cioloş? Are ceva tupeu băiatul ăsta! El trebuie să răspundă dacă are vreo legătură cu nişte servicii secrete despre care l-am întrebat eu. Este o tactică securistă. Dacian, nu ţine!”, a declarat luni Liviu Dragnea.

Cioloș îi cere lui Dragnea să semneze o declarație pe proprie răspundere că nu a lucrat cu Securitatea

Într-un final, Dacian Cioloș i-a dat replica lui Liviu Dragnea, însă, la fel, tot cu o întrebare! „Liviule, nu ţine cu poveştile astea cu care te plimbi prin presă de câţiva ani de zile, povestea cu servicii e tot scoasă de la naftalină, prima dată când eram candidat pentru poziţia de comisar european, pe care unii o voiau pentru Adrian Severin.

Nu a ţinut, PE m-a votat. Mai încolo, când am devenit premier, când nu i-a convenit lui Dragnea, a reînceput povestea cu străinii, dar s-a dus pe alt brand – Soros. Acum a revenit cu serviciile.

Unde sunt cei care au lucrat în securitate, au rămas în FSN, au trecut în PSD , unii chiar la vârf. Unde sunt fotografiile cu diferiţi şefi ai serviciilor cu care Dragnea a lucrat. Dacă ne facem un calcul cine a fost la guvernare, cam 70% a fost PSD.

Liviule, nu ţine! Mai bine începeţi să explicaţi românilor unde e bunăstarea pe care o promiteaţi în 2016 cu carioca pe tablă. Întreb unde sunt foştii securişti trecuţi la PSD. Reapare povestea cu Fondul Suveran, banii pe care îi daţi pe pensii şi salarii tot de la străini vin. Cam asta e povestea cu împrumuturile şi străinii.

Când nu aveţi explicaţii, o reluaţi cu securitatea şi serviciile. Noi, în PLUS am cerut celor din conducere să semneze declaraţie pe propria răspundere că nu au colaborat cu securitatea şi serviciile de informaţii. Sunt semnate. Declaraţii cu toate consecinţele juridice dacă oamenii ăştia mint. Aştept să semneze şi Dragnea şi pe urmă, mai discutăm, Liviule!”, a replicat la Digi24 Dacian Cioloş.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×