Curs valutar BNR azi, 3 decembrie 2018: euro se scumpește

Ana Chivu  
înStiri de ultima ora
03/12/2018, 15:34
Curs valutar BNR azi, 3 decembrie 2018: euro se scumpește
Curs valutar pentru azi, 3 decembrie, indicat de Banca Națională a României

Cursul valutar indicat de Banca Națională a României pentru azi, 3 decembrie, arată că valutele euro și dolar cresc. BNR a actualizat cursul pentru azi al valutelor. „Până la data de 7 septembrie 2018, la nivelul Autorității de Management pentru Programul Operațional Asistență Tehnică au fost semnate contracte de finanțare pentru 65 de proiecte, în valoare eligibilă totală de 247.874.079,46 euro, din care 210.095.927,06 euro FEDR, rata de contractare ajungând astfel la 83,48%.

Autoritatea de Management pentru Programul Operațional Asistență Tehnică (AM POAT) a transmis Autorității de Certificare din cadrul Ministerului Finanțelor Publice, declarația de cheltuieli pentru rambursarea a 7,9 milioane euro. Aplicația de plată aferentă acesteia a fost transmisă Comisiei Europene în data de 5 septembrie 2018. Până în prezent, pentru proiecte derulate în acest program Comisia Europeană a rambursat României 59,5 milioane euro din totalul de 66,7 milioane euro transmise spre decontare. Sumele reprezintă cheltuieli eligibile efectuate din fonduri europene în cadrul proiectelor de asistență tehnică derulate prin POAT”, potrivit unui comunicat POAT, despre euro.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată?Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române!Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Curs valutar 3 decembrie BNR: Euro

Avoluția cursrului indicat de Banca Națională a Româneiei pentru azi, 3 decembrie, euro
Evoluția cursului pentru valuta euro, indicat de Banca Națională a României pentru azi, 3 decembrie

Euro se scumpește cu 0.0006 bani, ajungând azi, 3 decembrie, la valoarea de 4.6566 de lei/euro.

Curs valutar 3 decembrie BNR: Dolar american

Curs
Curs valutar al Băncii Naționale a  României pentru valutare: euro, dolar american, lira sterlină și franc elvețian.

Valuta dolarului american indicat de Banca Națională a României indică faptul că și acesta a crescut față de valoarea precedentă, ajungând la 4.1102 de lei/dolar american.

Curs valutar 3 decembrie BNR: Franc elvețian și Lira sterlină

Lira sterlină scade astăzi, 3 decembrie, cu  0.0126 de bani, ajungând la 5.2233 de lei/ lira sterlină. Francul elvețian, din păcate, scade la 4.1102 de lei/franc elvețian.  „Am pierdut bani intr-o zi fara sa facem nimic. Pentru noi este o decizie proasta, dar nu avem ce sa facem. Da, ma doare. O mie de euro este o mie de euro, nu este ca si cum as fi pierdut doi euro”, a spus un jucător de tenis care a simțit deprecierea lirei sterlinei.

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×