Cumnatul Biancăi Drăgușanu, campion mondial la kickboxing și declarații stupide

Claudiu Ilie   
în Bianca Dragusanu
05/07/2018, 11:50
Cumnatul Biancăi Drăgușanu, campion mondial la kickboxing și declarații stupide GALERIE FOTO
Cumnatul Biancai Dragusanu, Andrew Tate, declaratii neinspirate

Cumnatul Biancăi Drăgușanu s-a făcut remarcat în Marea Britanie prin performanțele sale sportive, dar și prin declarațiile care le-a înfuriat pe femei. Andrew Tate este dublu campion mondial la kickboxing și campion suprem la declarații neinspirate. VEZI MAI MULTE IMAGINI ÎN GALERIA FOTO!

Fostul concurent de la Big Brother a jignit grav femeile din toată lumea, după ce a spus că femeile care nu mai sunt virgine sunt, de fapt femei second hand. El a ajuns la aceste consideratii misogine in momentul în care o publicație sportivă i-a cerut să-i dea sfaturi unui alt luptător la început de drum. ”Da-i papucii iubitei tale. A umblat cu multi alti barbati inaintea ta, asa ca renunta sa te mai gandesti ca e speciala pentru tine. Pana la urma, de ce sa fii cu o femeie care nu mai e virgina. E folosita, e un bun second-hand”, a declarat Tate.

Citește și Ce cadou a primit Bianca Drăgușanu de la Tristan Tate! ”Asta te face pe tine fericită?” 

Citește și Iubita lui Tristan Tate a vrut să se omoare, când a auzit că va fi înlocuită cu Bianca Drăgușanu! 

Cumnatul Biancăi Drăgușanu, campion mondial la declarații neispirate

Andrew a vorbit și despre viol, în contextul fenomenului #metoo. ”Hartuirea sexuala este dezgustatoare si nescuzabila. Insa daca un barbat se uita la tine, te fluiera sau iti striga numele, nu e hartuire. Inceteaza sa mai crezi despre comportamentul normal al unui barbat reprezinta un viol. Si femeile practica sexul pe interes de multa vreme. Unele au facut-o, nu au fost abuzate Normal ca acum vor spune ca au fost abuzate. De fapt, a fost un schimb de servicii voluntare. Nu toate femeile au facut-o, doar unele.
In al doilea rand, daca te pui singura in pozitia de a fi violata, responsabilitatea este si a ta. Nu spun ca este OK sa fii violata. Nici o femeie nu ar trebui sa fie abuzata. Totusi, in cazul agresiunilor sexuale, se considera intotdeauna ca victimele nu au nici o vina. Iesi in oras, intalnesti un tip, bei toata noaptea cu el, mergi in apartamentul lui si incepi sa-l saruti. Apoi el te apuca de sani. Nu este hartuire. Daca eu las un un milion de dolari si fata usii mele iar banii dispar, o sa se considere ca e vina mea, eu am fost iresponsabil”, a scris Andrew.

Tot anul trecut, Andrew și-a dat cu părerea și despre depresie, provocând reacții inclusiv din partea scriitoarei JK Rowling, ”mama lui Harry Potter”. Andrew a scris pe Twitter ca ”depresia nu este reala. Daca esti trist, trebuie sa mergi mai departe. Vei fi mereu depresiv daca viata ta este depresiva. Schimb-o. De cele mai multe ori, depresivii sunt oameni nefericiti care sunt prea lenesi sa incerce sa schimbe ceva”, a scris Tate. Scriitoarea a dat postarea respectivă drept model de ”așa nu!”, notează wowbiz.ro.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×