Ce cadou a primit Bianca Drăgușanu de la Tristan Tate! ”Asta te face pe tine fericită?”

Sandra Popescu   
în Stiri mondene
24/06/2018, 15:43
Ce cadou a primit Bianca Drăgușanu de la Tristan Tate! ”Asta te face pe tine fericită?” GALERIE FOTO

Bianca Drăgușanu a primit, în acest weekend, primul cadou de la Tristan Tate, noul ei iubit. Blondina a pozat imediat darul și l-a pus pe Facebook, însă nu toți fanii au fost încântați să o vadă așa.

Bianca Drăgușanu și-a lăsat fetța în București cu Victor Slav și a mers în acest weekend la Mamaia, într-o minivacanță exclusivistă, alături de noul iubit, Tristan Tate. Acesta i-a dat un superb buchet de trandafiri, iar Bianca a fost foarte încântată de acest cadou. ”This ❤️”, a scris mama Sofiei Natalia în dreptul imaginii cu florile care tronau pe balconul camerei în care a fost cazată la malul mării.

Ce cadou a primit Bianca Drăgușanu de la Tristan Tate

După ce au văzut ce cadou a primit Bianca Drăgușanu de la Tristan Tate, fanii nu au fost cu toții foarte încântați. În timp ce unii au felicitat-o că a avut curajul să iasă dintr-o relație care nu mai mergea, alții au taxat-o că și-a lăsat fetța în București și a fugit la mare cu iubitul, altul decât tatăl fetiței sale. ”Asta te face fericită? În loc să îți petreci weekendul cu fetița ta… păcat… fetița ta are nevoie de mamă, nu de bone etc! Nu știu cum sunt altele, eu nu aș putea să plec fără copilul meu! Asta spune tot despre tine!”, i-a scris o femeie.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×