Iubita lui Tristan Tate a vrut să se omoare, când a auzit că va fi înlocuită cu Bianca Drăgușanu!

Claudiu Ilie   
în Bianca Dragusanu
22/06/2018, 15:33
Iubita lui Tristan Tate a vrut să se omoare, când a auzit că va fi înlocuită cu Bianca Drăgușanu! GALERIE FOTO
Iubita lui Tristan Tate a vrut să se omoare, cand a aflat ca va fi parasita pentru Bianca Dragusanu!

Iubita lui Tristan Tate a vrut să se omoare, atunci când a aflat că va fi părăsită pentru Bianca Drăgușanu! Una dintre prietenele fostei iubite a lui Tristan a dezvăluit că tânăra a înghițit un pumn de pastile, atunci când a fost părăsită de milionarul englez. Femeia a mai spus că ”milionarul” nu ar avea chiar atâția bani cât spune el. Mai mult, casa nu este a lui, iar unele dintre mașini ar fi închiriate! VEZI MAI MULTE IMAGINI ÎN GALERIA FOTO!

„O cunosc de mult timp, iar în perioada în care umbla cu Tristan a fost traumatizată zilnic. Ea e frumuşică, ar fi putut găsi pe oricine, mai ales că e model, însă s-a îndrăgostit de el. Ea a fost victima lui. A luat de două ori pastile încercând să se sinucidă. A vrut să se omoare în casa lui, în urma certurilor. El plângea, spunea că nu-şi vede viaţa fără ea şi se împăcau. Apoi o dădea afară din casă”, a dezvăluit pentru spynews confidenta fostei iubite a lui Tristan.

Aceasta susţine că „milionarul” ar avea probleme mari cu legea în Anglia şi că nu ar avea chiar atâţia bani pe cât se laudă. „Îmi amintesc că o dată a scos-o afară în zăpadă. A chemat poliţia. A făcut mare scandal. Ei îi este frică de el. Atât Tristan, cât şi fratele lui sunt nişte oameni extrem de periculoşi. Tristan este violent verbal, dar şi fizic. Este gelos, posesiv, tot ea mi-a povestit că la un moment dat a lovit-o. Ea aflase de dosarele fratelui lui. Dosare penale, da. Le are în Anglia. Vila pe care ei au arătat-o la televizor nici nu este a lor. Este închiriată. Şi câteva dintre maşinile lui, la fel. Mai mult pozează. Tot ea mi-a spus astăzi că a vorbit cu Tristan prin intermediul mesajelor şi el se lăuda că acum este vedetă. Deci a ajuns acolo unde şi-a dorit. Se foloseşte de imaginea Biancăi să devină cunoscut. Deşi au stat în aceeaşi casă şi au împărţit bune şi rele, ei îi este frică de el. Mereu o jignea, îi este teamă să nu apară la televizor să o desfiinţeze, de aceea nu vorbeşte cu presa”, a mai declarat sursa respectivă.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×