Cum vor să păcălească românii autorităţile atunci când ies din casă fără motiv. O tânără îşi plimba pisica pe la mall, iar un bărbat peştişorul

Daniel Scripcaru   
în Stiri mondene
26/03/2020, 18:17
Cum vor să păcălească românii autorităţile atunci când ies din casă fără motiv. O tânără îşi plimba pisica pe la mall, iar un bărbat peştişorul
Cum vor să păcălească românii autorităţile atunci când ies din casă fără motiv. Sursa foto: rtv.net

Situaţia în care se află România, epidemie de coronavirus şi stare de urgenţă, a dus pe lângă frica şi panica instaurată şi situaţii comice. Poliţiştii, în această perioadă, au întâlnit tot felul de motive bizare ale populaţiei care au ieşit din case.

Cum vor să păcălească românii autorităţile atunci când ies din casă fără motiv

Preşedintele sindicatului poliţiştilor europeni Europol, Cosmin Andreica, a amintit câteva situaţii hilare cu care s-au confruntat oamenii, în plină epidemie de coronavirus, când au verificat motivele pentru care oamenii au ieşit din case, în perioada în care România se află în carantină totală, scrie adevarul.ro.

Un ultim caz s-a petrecut la Braşov. O tânără s-a gândit să-şi plimbe pisica la mall. De fapt avea de gând să-şi cumpere nişte haine, iar plimbarea pisicii în geantă era numai un pretext.

Un tânăr şi-a plimbat animalul de casă care era un peştişor

La venirea poliţiei, după ce i s-a explicat că magazinele din mall sunt închise, s-a enervat foarte tare şi a cerut chiar schimbarea Ordonanţei Militare în aşa fel încât”, a declarat Cosmin Andreica.

Alţi români, la fel de „hoţi” ca şi doamna cu pisica au apelat la tertipuri mai bizare. Unul dintre aceştia au motivat poliţiştilor că au ieşit din casă ca să-şi plimbe animalul de companie, un peştişor care se află într-o pungă cu apă.

Un alt român a declarat poliţiştilor când a fost abordat că şi-a plimbat pisica. Aceasta se afla pe bancheta din spate a maşinii, iar proprietarul se afla la 30 de kilometri de casă.

Românii dau dovadă de o inventivitate ieşită din comun, dar sub o formă sau alta trebuie să fie conştienţi că nu facem decât să ne furăm singuri căciula, dacă încălcăm aceste reguli”, a precizat Cosmin Andreica.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×