Cum va vota Gigi Becali la Referendumul Familiei! ”Mi se pare o manipulare”!

Claudiu Ilie   
în Stiri mondene
01/10/2018, 18:23
Cum va vota Gigi Becali la Referendumul Familiei! ”Mi se pare o manipulare”!
Gigi Becali a spus cum va vota la referendumul familiei, organizat pe 6 si 7 octombrie!

Gigi Becali este foarte nemulțumit de referendumul pentru familie! Mai exact, latifundiarul din Pipera este nemulțumit de formularea întrebării la care trebuie să răspundă românii cu drept de vot pe data de 6 și 7 octombrie.

Mai mult, finanțatorul FCSB spune ca întrebarea de la referendum este neclară și chiar formulată greșit! Gigi Becali spune că a găsit întrebarea perfectă care ar fi trebuit să fie trecută pe buletinele de vot.

Gigi Becali spune că întrebarea este neclară. ”Este o mizerie, intoxicatii”

”Referendumul este pentru salvarea copiilor si a nepotilor nostri, iar oamenii trebuie sa stie ce voteaza. Intrebarea trebuie sa fie foarte clara: Sunteti de acord ca familia sa se intemeieze doar intre barbat si femeie? Nu ne jucam. Mi se pare o manipulare din partea celor care au formulat aceasta intrebare, sa nu se duca lumea la referendum. Ori sunt anti-Dragnea si vor sa-l discrediteze si mai mult ori sunt impotriva legii. Este o mizerie, intoxicatii”, a declarat Gigi Becali pentru Libertatea.ro.

Întrebarea la care vor răspunde românii cu DA sau NU este următoarea: ”Sunteti de acord cu legea de revizuire a Constitutiei Romaniei in forma adoptata de Parlament?”. 

În prezent, Constituția prevede că familia se bazează pe căsătoria între soți! Prin intermediul referendumului familiei, se încearcă înlocuirea cuvântului, ”soți”, cu sintagma ”un bărbat și o femeie”. Așadar, dacă referendumul va fi validat, iar cei care au votat DA sunt mai mulți, Constituția va fi modificată în așa fel încât să spună că ”familia se bazează pe căsătoria între un bărbat și o femeie”.

La Referendumul Familiei 2018 pot vota toți cetățenii români care au împlinit 18 ani, cu excepția celor cu probleme mentale dovedite, puși sub interdicție, dar și a celor condamnați la pierderea drepturilor electorale

Cei care vor să voteze vor putea vota în localitatea de domiciliu, la secțiile de votare unde sunt arondați. Dacă nu se află în localitatea de domiciliu, aceștia vor putea vota în altă localitate.

Citește și BOR, în campania pentru referendum! ”Participarea la referendum este un act de mărturisire a credinței în iubirea lui Dumnezeu”

Citește și Fiul vitreg al Gabrielei Firea boicotează Referendumul Familiei! Ce spune Răzvan Firea!

În cazul românilor de peste hotare, Ministrul Afacerilor Externe a publicat lista secţiilor de votare din străinătate pentru referendumul naţional pentru revizuirea Constituţiei din 6 şi 7 octombrie 2018. Potrivit documentului, în toată lumea vor fi deschise 377 de secții de votare pentru românii din străinătate.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×