Fiul vitreg al Gabrielei Firea boicotează Referendumul Familiei! Ce spune Răzvan Firea!

Raluca Ogaru    Claudiu Ilie   
în Stiri de ultima ora
27/09/2018, 13:11
Fiul vitreg al Gabrielei Firea boicotează Referendumul Familiei! Ce spune Răzvan Firea! GALERIE FOTO
Fiul Gabrielei Firea, Razvan Firea, boicoteaza referendumul familiei

Fiul vitreg al primarului general al Capitalei, Gabriela Firea, boicotează referendumul pentru Familie! Răzvan Firea face o campanie intensa pe contul lui de Facebook împotriva referendumului susținut chiar de către mama sa vitregă, Gabriela Firea. Primarul General al Capitalei a declarat ca va vota „DA” la referendumul din 6-7 octombrie.

„Un stat democratic are responsabilitatea de a oferi drepturi si sanse egale, cu scopul de a imbunatati viata tuturor cetatenilor. Statul in cazul asta este si el un parinte, iar noi toti, copiii lui. Toti suntem o familie, chiar daca unii dintre noi au pielea mai inchisa, parul roz, sau prefera ciocolata alba.

Fiul Gabrielei Firea crede că se crează falși dușamani. ”Trebuie sa ne respectam si sa ne acceptam diferențele”.

Dezbinarea si inventarea unor falsi dusmani intr-o familie deja apasata de saracie si lipsuri, nu poate fi decât gresit moral, indiferent de reperele fiecaruia. Suntem toti frati, trebuie sa ne respectam si sa ne acceptam diferentele.

Nimeni nu ar trebui sa fie umilit la el acasa, si exact asta se intâmpla zilele astea. Se iroseste atâta energie doar pentru a mai invata o generatie sa traiasca in frica si intoleranta.

Acest referendum nu schimba nimic esential pentru sustinatorii lui, insa pentru ceilalti solidifica o cultura a fricii, a lipsei de apartenenta, intr-o tara care oricum isi trateaza rusinos minoritatile.

Imi doresc sa cladim un viitor mai bun pentru generatiile urmatoare, un viitor in care nu exista discriminare, in care toti copiii acestei tari au sanse si drepturi egale, in care nu exista dezbinare, nici pe baza de culoare, nici gen, nici sex, nici in functie de ce muzica asculti sau ce haine porti.

Citește și Care va fi întrebarea de la referendumul pentru definirea familiei

Citește și Politicieni și preoți, la masa discuțiilor legate de referendumul familiei, chiar în biserică!

Alatura-te si tu campaniei Iubirea nu se voteaza! si spune-mi intr-un clip de ce nu mergi la referendum”, este mesajul postat de fiul vitreg al Gabrielei Firea, tânărul Răzvan Firea.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×