Cum va afecta zodiile luna plină care va avea loc în această noapte

Daniel Scripcaru    Cristiana Astefanoaiei   
în Horoscop
13/09/2019, 13:50
Cum va afecta zodiile luna plină care va avea loc în această noapte GALERIE FOTO
Cum afecteaza zodiile Luna plina. Sursa foto: femeia.ro

FANATIK îți explică cum afecteaza zodiile Luna plină din 14 septembrie. Toate zodiile resimt puternic energiile nevăzute care vin spațiul cosmic. Pentru unii, energia respectivă lucrează favorabil, însă altora parcă le pune bețe-n roate mai ceva ca de obicei.

Berbec

Nativii Berbec sunt afectați pozitiv de Luna plină, deoarece au posibilitatea să-și îndeplinească visele și pot să descopere adevăruri frumoase care vor dezvălui aspecte din ce în ce mai frumoase ale vieții.

Taur

Luna plină îi face pe Tauri să aibă adevărații revelații. Este posibil să realizeze că nu are niciun sens să rămână supărați pe o rudă care le-a greșit în trecut.

Cum afecteaza zodiile Luna plina
Cum afecteaza zodiile Luna plina

Gemeni

Luna plină le aduce succes pe toate liniile nativilor Gemeni. Au șanse să câștige o sumă importantă de bani, fie dintr-o moștenire fie de la jocuri de noroc, unde nu prea a avut succes în ultima vreme.

Rac

Nativii Rac se bucură din plin de eneergia pe care le-o aduce Luna plină. Vor fi ca un fel de vedete pe unde se duc. Oamenii i ascultă șiîi apreciază la adevărata lor valoare.

Leu

Leul se bucură și el de energia Lunii pline și pune la cale noi planuri de afaceri. Chiar dacă nu prea au avut succes în ultima perioadă, nativii se pare că vor da lovitura foarte curând.

Fecioară

Luna plină le aduce neliniște însă Fecioarelor. Se simt nesiguri, iar capacitatea lor de concentrare parcă slăbește. Acest lucru se vede la locul de muncă, dar și acasă, unde poate izbucni o ceartă conjugală.

Balanță

Luna vine cu energii pozitive pentru Balanțe, care vor îndepărta temerile și nesiguranța. Vor prii altfel viața, mult mai detașat, iar acest lucru le va aduce în cale numai lucruri bune.

Scorpion

Scorpionul are doar de câștigat de pe urma Lunii pline. Aceasta parcă le va deschide ochii către noi orizonturi, dar îi va ajuta să se cunoască mai bine pe ei înșiși.

Săgetător

Săgetătorul are probleme, iar Luna plină parcă vine să le amplifice. Colectivul de la locul de muncă nu are o părere bună despre Săgetător, iar pe lângă asta o afecțiune mai veche se acutizează.

Capricorn

Capricornul are șanse reale să devină șef de echipă, lider la locul lor de muncă, împinși parcă de la spate de energii nevăzute aduse de Luna plină. Trebuie să știe să profite de această perioadă.

Vărsător

Vărsătorul are parte de iubire multă, din partea familiei sale. În plus, aceștia îl vor aprecia și mai mult, deoarece va organiza o mini-excursie de neuitat.

Pești

Nativii Pești vor fi revitalizați total de Luna plină. Vor dormi mult mai bine, se vor odihni, iar de aici totul merge bine. La locul de muncă, dar și acasă este o atmosferă foarte plăcută, în plus ai putea primi și un cadou frumos din partea partenerului de viață.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×