Prima lună plină din această toamnă va avea loc în zilele următoare. Când trebuie să te uiți pe cer!

Prima lună plină din această toamnă va avea loc în zilele următoare. Când trebuie să te uiți pe cer!
Luna Plină în Pești va fi vizibilă pe 14 septembrie, sâmbătă. Sursa foto: romaniatv.net

Primul fenomen astrologic din toamna aceasta va avea loc peste două zile, adică pe 14 septembrie, sâmbătă. Prima Lună Plină este apropiată de echinocțiul de toamnă care va avea loc pe 23 septembrie.

Cum poți vizualiza Luna Plină din data de 14 septembrie

Luna Plină în Pești se mai numește și Luna Recoltei și are loc sâmbătă, pe 14 septembrie 2019. Acest fenomen astrologic aduce un aer magic, misterios și fermecător tuturor zodiilor. De asemenea, Luna Plină aduce mult romantism, zodiile conștientizează ce nu mai au nevoie și emoțiile și trăirile pe care le avem sunt amplificate.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată?Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române!Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Luna Plină reprezintă momentul în care realizăm că nu avem nevoie de anumite lucruri și renunțăm la ele. Conștientizăm că vrem ceva nou în această viață, dar nu este cazul să luăm decizii pripite pentru că s-ar putea să regretăm. Peștii au o fire visătoare și bazată pe imaginație, iar realitatea lor este mult distorsionată. Aceste lucruri vor fi transmise prin intermediul Lunei Pline și restul zodiilor.

Românii care vor să vadă Lună Plina o pot observa pe cer începând cu ora 21:05. Luna Plină se poate vedea cu ochiul liber sau poate fi observată prin telescop la un Observator. Luna se poate vedea cel mai bine cu trei zile înainte de Primul Pătrat până la Luna Plină.

Luna Plină din 14 septembrie este prima din toamna aceasta
Cum se poate observa Luna Plină. Sursa foto: horoscop.garbo.ro

Superstiții și obiceiuri legat de Luna Plină

Luna Plină este un fenomen astrologic fascinant de vizionat. Oamenii îl urmăresc încă din Antichitate și de-a lungul timpului și-au format mai multe superstiții și obiceiuri legat de Luna Plină. Astrologii spun că fazele lunii influențează comportamentul uman, precum și zodiile.

Așadar, iată ce nu trebuie să faci atunci când e Luna Plină:

  • Evită certurile perioada aceasta pentru că efectele conflictului se vor simți pe termen lung
  • Oamenii bolnavi nu au voie să privească Luna Plină pentru că boala va dura mai mult, spune un obicei asiatic
  • În unele țări europene, oamenii nu dorm sub cerul liber atunci când luna se află în faza maximă pentru că vor suferi insomnii.

Superstiții și tradiții de Luna Plină:

  • Luna Plină transmite un comportament bizar oamenilor
  • În China, Vietnam și alte țări asiatice Luna Plină corespunde festivalului de toamnă Mid-Autumn
  • Luna Plină te poate păcăli și induce o stare de hipnoză.
Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×