Lună Plină în Pești pe 14 septembrie. Efectele fenomenului asupra zodiilor

Dan Suta    Cristiana Astefanoaiei   
în Horoscop
10/09/2019, 11:25
Lună Plină în Pești pe 14 septembrie. Efectele fenomenului asupra zodiilor
Lună Plină pe 14 septembrie 2019. Sursa foto: science.howstuffworks.com

Va fi Lună Plină în Pești pe 14 septembrie, iar acest fenomen astrologic va avea efecte asupra tuturor nativilor. Luna Plină se va forma la ora 07.36 dimineața pe axa Pești-Fecioară. Evenimentul astrologic vine să schimbe o serie de paradigme sociale și o serie de reguli pe care le-am stabilit noi pentru noi înșine.

Lună Plină în Pești pe 14 septembrie: Sentimentele de frică și descurajare se înmulțesc

Berbecii vor avea parte de tot felul de sentimente stranii. Vor simți ca și cum nu și-ar aparține. E vorba despre o confuzie privind viitorul pe care îl văd din punct de vedere profesional, pe de o parte și situația lor sentimentală, pe de altă parte. Taurii devin mai circumspecți după ce descoperă că există persoane care în continuare le pun bețe în roate, în special în familie.

Gemenii vor avea și ei parte de tot felul de momente care mai de care mai ciudate, la fel ca Berbecii, începând cu dimineața zilei de 14 septembrie. Norocul lor este că se redresează destul de repede. Racii devin mai sensibili, dar mai conștienți de lucrurile care contează cu adevărat pentru ei.

lună plină 14 septembrie 2019
Fecioarele vor avea parte de un noroc divin. Sursa foto: Daily Express

Fecioarele intră într-o etapă norocoasă

Leii simt cum timpul se scurge în defavoarea lor, fapt pentru care pe 14 septembrie vor simți un soi de energie indestructibilă, așa că se pun pe treabă. Fecioarele sunt cele mai avantajate de acest fenomen, mai ales cele născute în perioada 10-20 septembrie. Li se deschide cerul norocului.

Balanțele sunt puse în tot felul de ipostaze complicate din punct de vedere sentimental, în sensul că vor fi nevoite să renunțe la anumite conforturi pentru binele partenerului. Scorpionii dau de greu din 14 septembrie și vor fi nevoiți să își schimbe perspectivele despre ce înseamnă fericirea.

Săgetătorii pun mare accent pe relațiile din familie și ajung la concluzii favorabile după mai multe ore de discuție cu cei dragi. Luna Plină îi favorizează din acest punct de vedere. Capricornii clachează tot mai des și asta pentru că nu se odihnesc suficient și nu au un stil de viață corespunzător. Luna Plină le aduce insomnii.

Vărsătorii se pregătesc de o etapă nouă a vieții lor, una în care sunt provocați să facă față unor situații tot mai tensionate, cu tot mai multe termene limită. Peștii, semn în care se produce Luna Plină, vor avea parte de momente destul de tensionate, însă tot răul va fi spre bine, în cele din urmă.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×