Cum se mai simte Mihai Constantinescu după ce și-a revenit din comă

Daniel Scripcaru   
în Stiri mondene
15/10/2019, 09:55
Cum se mai simte Mihai Constantinescu după ce și-a revenit din comă GALERIE FOTO
Mihai Constantinescu a murit

Vești minunate vin de la spital pentru fanii lui Mihai Constantinescu, după ce artistul și-a revenit după o comă de mai bine de patru luni! Cântărețul a deschis ochii, a vorbit cu soția sa și chiar a și mers singur! În plus, medicii au hotărât să îl treacă pe hrană solidă, după cum scrie antena1.ro.

Mihai Constantinescu și-a revenit din comă

Așadar, minunea despre care medicii spuneau că este nevoie pentru ca Mihai Constantinescu să mai trăiască se pare că a avut loc! Rugăciunile familiei, a prietenilor și a fanilor au fost auzite, iar cântărețul va trăi să ne povestească prin ce a trecut în ultimele luni.

Apropiații artistului au oferit presei detalii despre starea de sănătate actuală a lui Mihai Constantinescu și au dezvăluit faptul că acesta s-a trezit din comă, a băut singur un pahar cu apă și chiar a reușit să își miște singur membrele.

Mihai Constantinescu și-a revenit din comă
Mihai Constantinescu și-a revenit din comă. Sursa foto: ziuadeconstanta.ro

Mihai Constantinescu, ”tratat” și cu propria sa muzică

Medicii care recomandau cu tărie deconectarea cântărețului de la aparate au confirmat acum faptul că Mihai Constantinescu a făcut progrese semnificative în ceea ce privește starea de sănătate, motiv pentru care au decis că acesta poate primi și supe sau legume pasate. Artistul se află în continuare internat la Spitalul de Urgență din Capitală.

Chiar dacă artistul Mihai Constantinescu se simte mai bine și și-a revenit din comă, ba chiar a și reușit să facă pași singur, dându-se jos din pat, progresele trebuie să fie treptate, pentru a nu forța rinichii pacientului Mihai Constantinescu.

„Dumnezeu l-a ajutat să se simtă mai bine, asta şi datorită medicilor dar şi soţiei lui care a fost la el zi şi noapte”, a declarat cântăreața Saveta Bogdan, pentru cei de la România TV. În ultima perioadă, cântărețuluii-a fost administrată la căști doze serioase din propria sa muzică. Se pare că acest ”tratament” chiar a făcut minuni pentru MihaiConstantinescu.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×