Copil de 13 ani întors din Paradis! Medicii nu-i dădeau nicio șansă de supraviețuire

Claudiu Ilie   
în Stiri de ultima ora
07/05/2018, 17:03
Copil de 13 ani întors din Paradis! Medicii nu-i dădeau nicio șansă de supraviețuire
Copil de 13 ani întors din Paradis

Un băiețel de doar 13 ani din America spune că a fost în Paradis, iar medicii sunt siguri că nu avea cum să supraviețuiască fără ajutor …din altă parte!

Trenton McKinley, din Mobile, a suferit 7 fracturi craniene în timpul unui accident rutier. A căzut direct pe beton, iar remorca a căzut și ea peste capul copilului. Medicii erau mai mult decât rezervați în privința șanselor sale de supraviețuire. De aceea, doctorii au vorbit cu părinții copilului pentru a deveni donator de organe. Mama sa a fost de acord ca fiul său să salveze cinci vieți, iar copilul a fost decontectat de la aparate. Atunci a început minunea.

Copilul de 13 ani care s-a întors din Paradis are jumătate din creier într-un frigider de la spital

Copilul de 13 ani nu doar că nu a murit, dar a dat semne de viață. Semne din ce în ce mai puternice, până și-a revenit din comă. Miraculos, băiatul și-a recăpătat cunoștința și a vorbit imediat cu familia lui. „Eram pe un câmp și mergeam. Am intrat în paradis… Nu este altă explicație privitor la reîntoarcere decât intervenția lui Dumnezeu. Chiar și medicii mi-au zis asta”, a declarat copilulTrenton McKinley își revine lent, dar sigur. A suferit trei operații pe creier. Paradoxal, n-are decât o parte din creier, cealaltă fiind congelată la spital. Urmează, pentru el, o nouă intervenție complicată, pentru reunirea celor două părți.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×