ULTIMA ORĂ! Starea lui Mihai Constantinescu se schimbă în bine. Artistul i-a uimit pe medici

Alexa Serdan   
în Stiri de ultima ora
11/10/2019, 14:25
ULTIMA ORĂ! Starea lui Mihai Constantinescu se schimbă în bine. Artistul i-a uimit pe medici
Mihai Constantinescu a ieșit din comă și a făcut progrese importante. Sursa foto: avantaje.ro

Cinci luni au trecut de când Mihai Constantinescu a fost internat la Spitalul de Urgență Floreasca. Dacă la început medicii au fost rezervați în privința însănătoșirii artistului, iată că după ce a fost distribuită știrea falsă conform căreia ar fi murit, muzicianul se simte mult mai bine. 

Mihai Constantinescu a ieșit din comă și a reușit să se ridice

Mihai Constantinescu este în continuare internat la spitalul Foreasca după ce în dimineața zilei de 13 mai a suferit un stop cardio-respirator. În urmă cu două săptămâni o veste șocantă apărea pe Internet: Mihai Constantinescu a murit. Știrea falsă a fost imediat dezmințită, iar medicii care îl supraveghează pe artist au spus că starea sa de sănătate evolueză. Așadar, muzicianul a început să fie hrănit pe gură ceea ce înseamnă un pas foarte important pentru însănătoșirea îndrăgitului artist.

Au trecut cinci luni de când artistul luptă pentru viața sa, iar acum muzicianul are o stare favorabilă. În completarea veștii îmbucurătoare care a venit din partea medicilor, iată că și apropiații artistului au confirmat. Mihai se simte mai bine. Este adevărat, este foarte slăbit, dar există o evoluție vizibilă în cazul lui în ultima perioadă. Drept dovadă, doctorii care îl monitorizează permanent  au decis să îi administreze mâncăruri ușoare, în special supe și legume pasate. Partea de hrană și irigare a organelor este făcută în continuare prin perfuzii, pentru a se evita complicațiile la rinichi. Mai mult, artistul a început să își miște membrele și, de câteva ori, în sfârșit, a reușit să se ridice”, a declarat o sursă apropiată familiei, scrie wowbiz.ro.

Muzicianul este hrănit cu supe și legume pasate
Îndrăgitul artist își mișcă singur mâinile și picioarele și a reușit să bea singur apă. Sursa foto: radiocluj.ro

Îndrăgitul artist face progrese importante, spun surse din spital

Mai multe surse din spital au spus că Mihai Constantinescu a început să facă progrese la începutul acestei săptămâni. Inițial, artistul a reușit să își miște mâinile și picioarele, iar acum a reușit să bea apă singur.

„De la începutul săptămânii, el a făcut o serie de progrese, poate minore pentru mulți, dar extrem de importante pentru el și familie. Dacă inițial și-a putut mișca mâinile, acum, a băut apă singur, din cană! E o minune! Toată lumea se roagă și speră ca lucrurile să evolueze și mai mult”, au fost dezvăluirile surselor din spital.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×