VIDEO. Cum s-a îmbrăcat Carmen Iohannis la votul pentru turul 2 al alegerilor. Mesajul transmis de soția președintelui

Bogdan Solomon   
în Alegeri Prezidențiale 2019
24/11/2019, 13:57
VIDEO. Cum s-a îmbrăcat Carmen Iohannis la votul pentru turul 2 al alegerilor. Mesajul transmis de soția președintelui
Carmen Iohannis a votat la Sibiu. Sursa foto: digi24.ro

Spre deosebire de soțul său, care a votat la primele ore ale dimineții la secția amenajată în cadrul Liceului Jean Monnet din Capitală, Carmen Iohannis a ales să facă acest lucru la Sibiu, în jurul orei prânzului. Partenera de viață a președintelui în exercițiu impresionează de fiecare dată prin vestimentația pentru care optează, iar apariția sa din ziua turului doi de scrutin nu face nici ea excepție.

Cum s-a îmbrăcat Carmen Iohannis în ziua alegerilor. VIDEO

De data aceasta, prima doamnă și-a făcut apariția la urne într-o ținută lejeră, căreia a ales să-i asorteze un palton elegant în nuanțe albastre, stârnind admirația tuturor celor prezenți. De îndată ce și-a exprimat opțiunea de vot, aceasta a ținut să transmită un mesaj cetățenilor români din întreaga țară și din străinătate, îndemnându-i să-i urmeze exemplul și să „nu subestimeze ziua de astăzi”.

Am votat și mă simt bine. Dragi români, nu subestimați ziua de astăzi, e o zi importantă pentru noi toți, pentru viitorul României!”, a declarat Carmen Iohannis. Înainte de a ajunge la secția de votare, soția actualui șef al statului a mers la o biserică din Sibiu, pentru tradiționala slujbă duminicală.

Klaus Iohannis: „Am votat pentru o Românie modernă”

Încă de la primele ore ale dimineții, Klaus Iohannis și-a făcut apariția la secția amenajată în cadrul liceului Jean Monnet din Capitală, iar la ieșirea de la urne a precizat că votul său a mers către „o Românie modernă”. Totodată, președintele în exercițiu a ținut să sublinieze importanța acestei zile, lansând un apel către cetățenii din țară și din străinătate de a se prezenta în număr cât mai mare pentru a-și alege viitorul șef de stat.

O zi foarte, foarte importantă. Eu am votat pentru o Românie modernă, pentru o Românie europeană, pentru o Românie normală. Vă invit pe toţi, dragi români, să veniţi la vot. Azi e o zi foarte importantă – votăm pentru viitorul României, pentru direcţia în care va merge România mai departe. Azi e ziua campionilor cu ştampila ”votat” în mână. Dragi români, fiţi toţi campioni azi”, a declarat Klaus Iohannis.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×