Carmen Iohannis a votat la Sibiu. Cum s-a îmbrăcat prima doamnă în ziua alegerilor

Bogdan Solomon   
în Stiri de ultima ora
10/11/2019, 13:00
Carmen Iohannis a votat la Sibiu. Cum s-a îmbrăcat prima doamnă în ziua alegerilor
Carmen Iohannis a votat la Sibiu în ziua alegerilor prezidențiale. Sursa foto: romaniatv.net

Spre deosebire de soțul său, care a votat la primele ore ale dimineții la secția amenajată în cadrul Liceului Jean Monnet din Capitală, Carmen Iohannis a ales să-și exercite acest drept garantat de Constituție la Sibiu, orașul în care locuiește. Partenera de viață a actualului președinte al României impresionează de fiecare dată prin ținutele pentru care optează, iar apariția din ziua alegerilor prezidențiale nu face nici ea excepție.

Cum s-a îmbrăcat Klaus Iohannis în ziua votului

Purtând o rochie albă, simplă, peste care a optat pentru o haină lejeră de toamnă, în nuanțe bej, prima doamnă a mers în jurul orei 11:30 la secția de votare unde este arondată. La ieșirea de la urne, aceasta i-a îndemnat pe toți cetățenii români, fie că se află în țară sau peste hotare, să-i urmeze exemplul.

Este o zi foarte importantă astăzi. Am votat pentru România normală şi vă invit pe toţi la vot. Este foarte important să vină toţi românii la vot”, a declarat Carmen Iohannis. Totodată, aceasta s-a declarat optimistă în privința șanselor soțului său de a obține un nou mandat la Palatul Cotroceni.

Klaus Iohannis: „Românii decid ce viitor va avea România”

Klaus Iohannis a votat duminică, dimineață la liceul Jean Monnet din București, în jurul orei 09:00, iar lar la ieșirea de la urne a adresat tuturor românilor îndemnul de a-și exercita acest drept. Totodată, candidatul Partidului Național Liberal a declarat că votul său se îndreaptă către o „Românie normală”.

Este o zi extrem de importantă, pentru România și, recunosc că și pentru mine personal. Am votat pentru România normală. Îmi doresc un viitor foarte bun pentru România și sper să primesc confirmarea că foarte mulți români își doresc același lucru. Astăzi românii decid ce viitor va avea România în următorii ani”, a declarat șeful statului.

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×