Cum s-a îmbrăcat Carmen Iohannis la Iași pentru manifestările dedicate Micii Uniri! Ținuta soției lui Klaus Iohannis a fost apreciată de toți cei prezenți

Alex Năstase   
în Stiri de ultima ora
24/01/2020, 13:57
Cum s-a îmbrăcat Carmen Iohannis la Iași pentru manifestările dedicate Micii Uniri! Ținuta soției lui Klaus Iohannis a fost apreciată de toți cei prezenți GALERIE FOTO
Carmen Iohannis a purtat un palton alb. Sursa foto - facebook

Cum s-a îmbrăcat Carmen Iohannis la Iași pentru manifestările dedicate Micii Uniri! Preşedintele Klaus Iohannis a ajuns la Iaşi  împreună cu soţia sa, pentru a participa la festivitate. Alături de cei doi s-au aflat şi premierul Ludovic Orban, dar şi ambasadorul SUA, Adrian Zuckerman.

Cum s-a îmbrăcat Carmen Iohannis la Iași pentru manifestările dedicate Micii Uniri!

De altfel, șeful statului a fost întâmpinat chiar de șeful Executivului şi de primarul Mihai Chirica. Potrivit jandarmilor, la manifestările de la Iaşi au participat aproximativ 10.000 de persoane.

Unii dintre participanţi au avut pancarte cu mesaje precum „Bine aţi venit la circ, hai că vă dăm noi pâinea”, „Aţi intrat în horă, marcaţi banul pentru Moldova”, „Faceţi drumuri şi spitale, tăiaţi pensiile speciale”, „Hora la Iaşi, banii la Bucureşti„.

Ținuta soției lui Klaus Iohannis a fost apreciată de toți cei prezenți

Preşedintele şi premierul participă și la depunerea de jerbe de la mormântul domnitorului Al. I. Cuza, care va avea loc la Biserica ”Sfinţii Trei Ierarhi” din Iaşi. Ca de fiecare dată, soția șefului de stat a acaparat toate privirile.

Consoarta președintelui a purtat ochelari de soare, un palton alb și pantofi stiletto. Ținuta acesteia a fost apreciată de toată lumea pentru decență.

Vă reamintim că la 24 ianuarie este sărbătorită în întreaga ţară Ziua Unirii Principatelor Române.

În acest an, se împlinesc 161 de ani de la unirea Moldovei cu Ţara Românească sub conducerea domnitorului Alexandru Ioan Cuza (1859-1866).

De altfel, acesta este considerat primul pas important pe calea înfăptuirii statului naţional unitar român.

La 1 decembrie 1918, ţelul comun de unire a românilor într-un singur stat a fost atins, prin Unirea Transilvaniei, Banatului, Crişanei şi Maramureşului cu România.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×