Cum răspunde Andreea Mantea acuzațiilor că și-ar fi operat pomeții: ”Mă deranja foarte mult”

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
22/04/2020, 14:34
Cum răspunde Andreea Mantea acuzațiilor că și-ar fi operat pomeții: ”Mă deranja foarte mult”
Cum răspunde Andreea Mantea acuzații că și-ar fi operat pomeții: ”Mă deranja foarte mult”. Sursa foto: Instagram.com

Andreea Mantea a fost acuzată de internauți că a intervenit la nivelul pomeților, însă frumoasa brunetă nu a stat prea mult pe gânduri și le-a dat imediat replica. Prezentatoarea „Se strigă darul” de la Kanal D a publicat în mediul online o fotografie de la vârsta de 14 ani care demonstrează fără dubii care este adevărul.

Andreea Mantea susține că nu a intervenit chirurgical la nivelul pomeților

Frumoasa prezentatoare de televiziune Andreea Mantea a postat pe una dintre rețelele sale de socializare o imagine din copilărie, de la vârsta de 14 ani, care arată foarte clar că aceasta nu a suferit nicio intervenție chirurgicală la nivelul pomeților.

„Ia uite, băi, nene, cum m-am operat la pomeți, de la 14 ani!”, a scris Andreea Mantea în dreptul imaginii, de pe contul de Instagram, informează libertatea.ro.

Prezentatoarea TV Andreea Mantea nu are operație la pomeți
Așa arăta Andreea Mantea la vârsta de 14 ani. Sursa foto: libertatea.ro

Ce operații a suferit Andreea Mantea de-a lungul anilor

Vedeta admite că a lucrat la dantură și așa cum se știe deja, a optat pentru operația mamară în trecut. Prezentatoarea emisiunii „Puterea dragostei” nu și-a dorit un bust foarte generos, de aceea a ales o pereche de silicoane mai mici, mai exact de 250 ml.

Fosta gazdă a emisiunii „Te vreau lângă mine” a schimbat mai mulți medici stomatologi până l-a găsit pe cel potrivit. Dacă în trecut prezentatoarea nu era mulțumită deloc de dantura sa, acum se poate mândri cu un zâmbet de milioane și o dantură impecabilă. Concret, Andreea Mantea și-a fațetat dantura, procedură care a durat aproximativ o lună.

„Odată ce umbli la faţă, am impresia că te schimbă total şi arăţi uşor deformată. Am avut probleme grave cu dinții. Am stat o perioada bună de timp prin clinici și mi-am pierdut orice urmă de speranță că voi găsi o soluție bună sau voi întâlni un medic potrivit.

M-am informat, am citit pe net. Mă deranja foarte mult aspectul dinților și nu credeam că eu voi mai putea să râd din nou. Pentru noi, oamenii de televiziune, acest aspect este foarte important, este cartea noastră de vizită, dar iată că voiam perfecțiunea.

Nu mai speram la o soluție. Până într-o zi când, slavă Domnului, l-am găsit pe medicul meu. Un profesionist școlit în străinătate, un om cu multă răbdare și mâini de aur.

Dacă ar fi să-i dau o notă este 10 plus. Îi voi rămâne fidelă pentru că rar întâlneșt astfel de medici”, mărturisea în trecut Andreea Mantea, relatează romaniatv.net.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×